Suri Cruise dostala od paparaca

pridal zoe 12.7.2013 o 10:41


Tiež niekedy pociťujem silnú túžbu ubiť otravné dieťa topánkou, ale takmer nikdy tieto túžby nezrealizujem zo strachu, že ma rodičovská bunka daného dieťaťa zbičuje, ukameňuje a rituálne upáli.

Jeden paparaco však zašiel trochu ďalej, keď nazval malú dcéru Toma Cruisa a Katie Holmesovej, Suri, malým spratkom. Priamo pred ňou. Aby svoje nenávistné dielo voči sedemročnej úplne dokonal, dodal ešte, že Suri je „bitch“. Paparacova reakcia vyvolala verejné pohoršenie. Lebo jedna vec je myslieť si, že dieťa je rozmaznaný malý sopliak a druhá vec je nazvať dieťa fenkou od psa priamo pred ním a jeho matkou.  O týždeň vám napíšem, kde našli jeho telo, na ktorom budú vyryté scientologické znaky a poblízku nájdu mužskú topánku číslo 7 so zvýšeným opätkom a nikdy sa nedokáže, že patrila Tomovi Cruisovi.

Odhliadnuc od paparocovho nevhodného komentára, nedá mi nesúhlasiť s tvrdeniami, že Suri naozaj bude rozmaznané dieťa. Vychádzam z dôkazového materiálu v podobe videí, fotografií, silného vnútorného pocitu a faktu, že nič iné ani nemohlo vzísť s Cruisovho diabolského semena.

Suri s mamou Katie Holmes

Aňjelyk

Spomínaný paparaco








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk