Cory Monteith bol nájdený mŕtvy v hotelovej izbe

pridal zoe 14.7.2013 o 9:15


UPDATE: Výsledky autopsie včera potvrdili, že herec zomrel na predávkovanie heroínom a alkoholom. Vyšetrovanie smrti Coryho Monteitha bude ešte pokračovať pitvou. V jeho hotelovej izbe našla polícia dôkazy svedčiace o nadmernej konzumácii alkoholu a drog a cudzie zavinenie bolo vylúčené. Polícia však aj napriek tomu vypočúva Coryho priateľov, ktorí s ním boli krátko pred jeho smrťou.

Herec odišiel z hotela v piatok večer so svojimi priateľmi a do svojej izby sa vrátil o 2:15. Zamestnankyňa hotela ho našla v jeho izbe mŕtveho len krátko po poludní. Polícia potvrdila, že herec bol v izbe sám, keď zomrel. Nepotvrdené zdroje tvrdia, že viedol dvojitý život. V L.A. sa oddával svoje práci a v Kanade drogám. Coryho priateľka Lea Michele, ku ktorej sa mal Cory o dva týždne presťahovať, aby žili v spoločnej domácnosti, požiadala verejnosť a súkromie a trúchli po boku Coryho rodiny. Holyvúd sa s hercom lúči prostredníctvom sociálnych sietí a niektorí ľudia prišli položiť kvety pred hotel, v ktorom zomrel.

31- ročného herca a hviezdu seriálu Glee našli v sobotu zamestnanci hotela vo Vancouvri mŕtveho v jeho izbe. Herec sa ubytoval v hoteli Fairmont Pacific Rim v Kanade 6. júla. V sobotu sa mal z hotela odhlásiť. Keď tak doobedu nespravil, zamestnankyňa hotela vyšla na 21. poschodie skontrolovať, či je všetko v poriadku. V jeho izbe objavila už mŕtveho Coryho. Videozáznam z hotela ukazuje Coryho ešte v piatok večer ako sa vracia z večierku so svojimi priateľmi. Polícia zatiaľ neurčila dôvod jeho úmrtia. Jeho telo bude podrobené autopsii v pondelok. Cudzie zavinenie však polícia hneď vylúčila.

Cory sa v apríli podrobil 30- dňovému drogovému liečeniu a nie je vylúčené, že práve závislosť na drogách spôsobila Coryho smrť. Coryho hovorkyňa, Melissa Kates, uverejnila krátke vyhlásenie: „Všetci sme v šoku a oplakávame túto tragickú stratu.“

Cory Monteith a jeho priateľka a seriálová kolegyňa, Lea Michele, sa ešte v júni spoločne zúčastnili na Chrysalis Butterfly Ball v L.A.

Koncom júna spoločne na letisku

Lea Michele si tento týždeň užívala dovolenku v Cabo a pre svojich fanúšikov twítla 8. júla túto fotku. Natáčanie 5. série seriálu Glee sa začína budúci mesiac.

Cory Monteith

V Glee








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk