Madonna obetovala ďalšiu mladú pannu

pridal zoe 15.7.2013 o 8:56


Madonna (54) navštevuje kabalistické centrum, kde pravidelne obetúva mladé panny, aby získala večný život a vyhladila vrásky na čele. 

Dotykom svojich mŕtvych rúk vyciciava z mladých dievčat pružnosť ich pleti a mladosť krokov. Obetovať mladé panny jej pomáha Brahim Zaibat, ktorý ich najpv naláka na svoje nové adidasy a potom ich nič netušiace bez milosti odovzdá svojej panej. Za jeho verné služby mu jeho pani dala spraviť zlaté tesáky. Vzhľadom na Madonnin veľký vplyv a pokročilý vek sa americká vláda začala obávať toho, že si verejnosť všimne postupujúci prudký úbytok mladých žien v Amerike a preto už pred rokmi zahájila maskovaciu operáciu a začala vysielať mladých vojakov do Afganistanu, Izraela, Sýrie a ďalších krajín, kde vôbec neboli potrební,   aby vyrovnala nepomer medzi jednotlivými pohlaviami spôsobený Madonninou častou potrebou rituálnej obete.

Madonna je verná svojmu kabalistickému centru a naposledy sa tam vybrala len so svojim mladým tanečníkom Brahimom (25), s ktorým chodí od septembra 2010, takže niet divu, že ho za jeho verné služby obdarovala zlatými zubami. Madonna navštevuje kabalistické centrum každý boží týždeň a častokrát ju sprevádzajú aj jej deti. Ak je Madonna práve mimo domova, jej deti zvykne voziť do centra mladý Brahim.

Pred týždňom vyvolala Madonna ďalšiu kontroverziu výberom svojho oblečenia, keď sa do centra blaha, mieru, pokoja a úplne zbytočných červených šnúrok vybrala v mikine s obrázkom zbrane, vyrobenej značkou, ktorá verejne propaguje násilie a cestu k mieru chce dosiahnuť vojnou. Značku „Defend Paris“ a jej láskykotné názory na dosiahnutie mieru nájdete aj na fejsbúku. V krajine, v ktorej má každý človek možnosť kúpiť si zbraň v supermarkete v uličke medzi detskými pomôckami do školy a tampónmi, by som povedala, že nebárz dobrá voľba postoja. Madonna si mikinu obliekla 9 mesiacov po tom, čo ju média verejne skritizovali za jej minuloročné turné, na ktorom sa oháňala falošnými samopaľmi, prikladala si zbraň k spánku a mierila na divákov, a ktoré nezmenila ani keď vystúpila krátko po tragédii v Bostone. Celú kritiku zmietla šmahom svojej mŕtvej ruky, keď povedala:

„Je pravda, že v mojich vystúpeniach je na začiatku zobrazované násilie a niekedy používame falošné zbrane. Ale to sú metafory. Nepodporujem násilie ani používanie zbraní. Sú to skôr symboly toho, že chceme vyzerať silní a nájsť cestu, ktorou zastavíme pocity, ktoré nám ubližujú a ničia nás.“

Madonna, jej zdochnuté ruky a mladý zubatý zajo na ceste do kabalistického centra

Pred týždňom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk