Gaga byť bez mejkap a nahá

pridal zoe 23.7.2013 o 17:24


Táto titulok mi pripomínať reč moja dávno stratená kmeň. Byť časy, keď ja tancovať s vlkmi a naháňať tatanka. Aj Kevin Costner tam byť. Raz vám o tom porozprávať. Teraz musieť varovať pred veľká nebezpečenstvo. Bohovia sa hnevať a zoslať na nás Gaga. Gaga nás teraz sledovať so svoja ľavá oko. 

Keď raz začať rozprávať reč moja kmeň, ja ťažko prestať. Ľudia sa už hnevať. Teta v stánku mi nepredať žuvacia guma. Otec ma vydediť.

Gaga sa tiež vrátila k svojim pradávnym kmeňovým časom, keď ešte nebolo mejkapu a oblečenia. Pri príležitosti propagovania svojho nového ARTPOP albumu si dnes vyzliekla tvár a na sociálnej sieti sa objavila táto fotografia s nasledujúcim komentárom v reči cudzia kmeň, ktorá ja nerozumieť:

„ARTPOP ako vylamujú singel spomedzi mojich krvácajúcich prstov. Je desivé opäť sa prinavrátiť k tým veciam, ktoré boli schované pod povrchom, k tej bolesti z vašej minulosti. Ale jediné, čo som našla, bola čistá vášeň. Myslela som si, že som vo vnútri zničená. Som len pripravená bojovať. Zapnite muziku.“

Za účelom propagovania svojho nového albumu tiež nafotila pre časopis V Magazine sériu nahotiniek, ktoré fotografi pre istotu ohlásili verejnosti vopred týmto komentárom plným slimákov a touto prvou zverejnenou fotografiou:

„Svet, priprav sa na naše fotografie @ladygaga pre @vmagazine ! bozky iv #artpop“ 

Gaga nedávno na ceste do štúdia







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk