Cecky Helen Flanagan

pridal zoe 24.7.2013 o 16:48


Počula som, že ich vytvaroval sám Boh. Anjeli ich potom zniesli na zem. Každú na svojom vlastnom obláčiku. Chirurgovi rovno na stôl. 

Helen Flanagan (22) je britská modelka, herečka, jebačka, dôvod pôvodu vtipov o blondínkach a dôkaz, že Boh existuje a každému nadelí férovo. Vidieť ste ju mohli v britskej obdobe našich kvázi telenoviel akou je náš  Búrlivý Burčiak. Britský seriál má názov Coronation Street. Známa je aj svojim vzťahom s futbalistom Scottom Sinclairom, s ktorým sa rozišli kvôli jeho neustávajúcej obľube spoznávať iné vagíny. Helen, ktorá minulý rok svetu oznámila, že je bipolárna, teraz pre zmenu oznámila plány získať Scotta späť. Scott má u riti.

Helen je vo svojej podstate veľmi nepodstatná osoba. Na pikoškách sa objavuje z dvoch dôvodov. Ľavého a pravého. Helen silou-mocou tvrdí, že ani ľavý a ani pravý nie je falošný. Od maturitného večierka samé vyrástli zo solídnych béčok na dvojité déčka. Jeden z Heleniných bohovských výrokov a dôkaz o existencii Boha v jednom:

„Myslím to vážne. Zväčšia sa o celú jednu veľkosť, keď sa najem. Keď je po večeri, tak sa opäť zmenšia.“ 

Helen Flanagan a jej mysteriózne nadúvajúce cecky

Helen bacla







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk