Paródie na víkend…

pridal L 26.7.2013 o 19:04


Aj z celebritiek si z času na čas niekto vystrelí. A dopadne to potom takto…

Niekoho to pobaví, niekoho to pohorší… Koľko ľudí, toľko chutí. Niektoré celebriťky však podľa môjho názoru netreba ani parodovať a vysmievať sa im (skôr ich treba ľutovať, viď príklad Amanda Bynes). Napriek všetkému, tu je to naj z toho, čo mňa rozhodne pobavilo a čo určite stojí aspoň za pozretie.

 

Miley Cyrus – We Can’t Stop

Z Hanny Montany vyrástla veľká deva, našla si super chlapa, nové kamarátky, zmenila účes a (ne)štýl obliekania. Niektorí túto jej premenu hodnotia pozitívne, iní negatívne. Každopádne treba podotknúť, že na tento jej najnovší klip som našla nespočetné množstvo paródii. Táto je však u mňa top, už len kvôli tej vyššie spomínanej Amande Bynes…

 

Amanda Bynes

Myslím, že  k tejto slečne sa nemusím vyjadrovať, každý ju pozná a vytvoril si už o nej svoj názor. Áno Amanda, všetci smútime, že sme škaredí…

Kardashianky

Dievčatá Kardashianové a ich mamu na pesničku od Rihanny- We Found Love kvalitne sparodovala (podľa mňa) kráľovná paródii- Venetian Princess.

Kesha- Tik Tok

Kesha a paródia na jej „zdravý“ životný štýl…

Taylor Swift- I Knew You Were Trouble

Aj z takejto krehkej, slušnej, vychovanej, a neviem ešte akej devy si robia srandu. Chúďa Taylor, Holyvúd je strašný…

Justin Bieber

Justin patrí taktiež medzi v Holyvúde veľmi parodované dievčatá, pardón, chlapcov.

 

Ďalšie paródie:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk