Holyvúdski neverníci

pridal L 1.8.2013 o 8:08


Niektorí chlapi sú fakt svine…

Poslednú dobu som sa nejako začala zaoberať holyvúdskymi vzťahmi (Emma a Evan, Paul Wesley sa rozvádza so ženou a TOP rozchody tohto roka). Tentokrát mojej pozornosti neušli tí chlapi, ktorí radi podvádzajú, resp. robia to tak, že o tom vie minimálne polovica sveta. Veď ako sa hovorí, všetci chlapi sú  rovnakí, akurát majú rozdielne ksichty…

 

Tony Parker

Basketbalista mal ešte tú drzosť, že svoju manželku podvádzal so ženou svojho spoluhráča. Potom, čo mu Eva našla v mobile stovky smsiek od inej. ihneď podala žiadosť o rozvod. Vzali sa v roku 2007 a rozviedli v 2011.

Jude Law

Jude patrí medzi klasického holyvúdskeho k****níka. Ženatý bol 6 rokov so Sadie Frost, s ktorou má aj 3 deti. Stal sa sexysmbolom, mal aférku s Nicole Kidman a nakoniec sa rozviedol. Ona však nebola jediná. Potom si v posteli vystriedal množstvo holyvúdskych hviezdičiek a nakoniec podľahol „čaru“ opatrovateľky. S tou ho v tom „najlepšom“ pristihlo jedno z jeho troch detí. A aby toho nebolo málo, spravil jej dieťa. Dal sa dokopy so Siennou Miller (hej, aj s ňou podvádzal  svoju manželku), ale dvojica sa vkuse schádzala a rozchádzala a nakoniec podviedol aj ju. Postava vo filme Alfie bola na neho fakt ako ušitá…

Hugh Grant

Tento zase patril medzi milovníkov lacných prostitútok. Zjavne mu nestačilo, že chodil s Liz Hurley a tak ju podviedol na verejnom parkovisku s nejakou šlapkou. Nič by na tom nebolo, keby ho pritom nenačapali paparazzi. Fotografie potom obleteli celý svet a oheň bol na streche. (Chlapi, ak už podvádzate ženy, robte to ako chlapi. Majte úroveň-žiadne šlapky a spravte to tak, aby sa o tom vaša žena nikdy nedozvedela. Radšej…)

Tiger Woods

Ďalší z radu čo neodolal striptérkam, porno hviezdam či prostitútkam. Woods sa svojej exmanželke verejne ospravedlnil a taktiež sa vraj liečil zo sexuálnej závislosti. Ponížená modelka od neho na súde vytrieskala 115 miliónov dolárov.

Bill Clinton

Aj prezidentovi sa občas „šmykne“… Ten mal svojho času pletky so stážistkou Monicou Lewinsky. Vraj s ňou nemal žiaden sexuálny pomer, no jej šaty povedali svoje. Neskôr sa priznal, svoj čin oľutoval a Hillary pri ňom stojí doteraz.

Jesse James

Sandra Bullock si tohto automechanika vzala v roku 2005. Zatiaľčo ona pracovala, on ju veselo podvádzal s potetovanou modelkou. Tej nakecal, že žijú oddelene a ťahal to s ňou 11 mesiacov. Sandra sa od neho odsťahovala a neskôr sa s ním aj rozviedla.

Ryan Phillippe

S hereckou kolegyňou Reese Witherspoon z filmu Nebezpečné známosti (kde hral k****níka) tvoril pár 7 rokov. Ona mu potom našla v mobile smsky od inej a rozprávke bol koniec…

Chad Michael Murray

Taktiež nepatrí medzi žiadnych svätuškárov. Sophiu Bush údajne podvádzal s Paris Hiltonovie.  Pekný holyvúdsky trojuholník…

Arnold Schwarzenegger

S manželkou boli spolu 25 rokov, a bola to práve ona, kto mu otvoril dvere do sveta veľkej politiky. Na znak vďaky ju podviedol s ich slúžkou. S tou splodil syna, o ktorom nikto dlhé roky nevedel. Keď sa jeho „tajomstvo“ dozvedela verejnosť, došlo v roku 2011 na rozvod. Údajne má tých nemanželských detí trochu viac.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk