Kelly Osbourne je zasnúbená

pridal zoe 1.8.2013 o 11:19


A na svete je zasa o niečo krajšie. Lebo to znamená, že si ju nebudeš musieť vziať ty… ani ty a ani ty! Ani ty si ju nebudeš musieť vziať! Ani vy! Ty tiež nie!  Ty, vlasáč, hej!  Ale ty ani ty, vy nemusíte!

Obetoval sa priamy výsledok incestného javu v bývalom hudobnom a rodinnom zoskupení  Kelly Family. Matthew Mosshart s bujným három, ktoré by mu závidela nejedna nadstavená pačesa poloholohlavej celebrity, nie je vôbec ničím známy ani zaujímavý. Spoločne so svojou rovnako talentovanou polovičkou, ktorá má ale aspoň toho tatka, sa zasnúbili pred pol rokom, ale zasnúbenie zverejnili až nedávno. Nikomu nepraskla ani len žilka v oku. Onedlho už manželský pár bude odteraz spoločne ruka v ruke zaberať miesto krajším a zaujímavejším.

Na Do Something Awards. Kelly drží sošku s heslom „urobme niečo“ v ruke a mňa bije irónia kutáčom do oka.

 Ak sa predsalen rozhodnete vygúgliť ho, Matthew Mosshart je známy vegán. To je presne to isté ako keď poviem, že ja som známy volič.

Mňeheheh.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk