Filmové stretnutie F.R.I.E.N.D.S? Kedy?! Kde?!

pridal Tom 8.8.2013 o 8:15


Bude sa to konať na Ulici Nesplnených Snov a Prianí, v blízkosti Námestia Padlých Nádejí a čas…? Ten Vám snáď už ani hovoriť netreba.

Lisa Kudrow nedávno prehovorila o svojej hereckej kariére a to samozrejme nie je možné bez toho, aby spomenula aj Priateľov. Všetci sme už neraz počuli reči o vraj pripravovanom filme, seriálovom znovustretnutí a pod. (rovnako napr. verím v návrat Buffy), takže nás samozrejme potešilo, keď na túto tému sama prehovorila.

No ako sme už veľmi jemne, až podprahovo naznačili, tam aj celé potešenie skončilo. Podľa nej totiž… nie je vôbec o čom hovoriť.

 „Nikdy sa žiaden film Priatelia nechystal. Vždy som vedela, že k ničomu takému nedôjde. No s poslednými správami, doprevádzanými grafikou a upútavkou už som začínala mať podozrenie aj ja. Nakoniec sa týmto fámam dostalo veľkej publicity, dokonca vraj-zaintersovaní ľudia twittovali správy o tom, ako NBC do toho naozaj ide. Až som si zrazu uvedomila: „Počkať chvíľu, mňa nepozvali? Môj bože, možno sa naozaj niečo chystá a mňa vynechali.“ Bol tu doslova moment, kedy som tomu verila, pretože naokolo tomu všetko nasvedčovalo. Bolo to dobre zorganizované.“

 K tomu ešte dodala:

„Tvorcovia a NBC však už tieto reči umlčali. Neviem od koho iného to chcete ešte počuť, no naozaj sa nič nechystá.“

Tak to vidíte ľudia. Priatelia sa už nepriatelia a ani sa priateliť nebudú. A nebyť tohto článku, ani si na nich nespomenieme, nerozjatrili by sme staré rany, neplakali po nociach do vankúša.

Nie je zač.

A keď už plač, tak aj so vzlykmi. Nech sa páči. A 500x dokola!

 Courtney Cox

Jennifer Aniston

Lisa Kudrow

Na nej vidno čas asi najviac, no pritom pôsobí tak príjemne, prirodzene.

David Schwimmer

Matt Le Blanc

WTF??! Fuuu…Progéria?

Matthew Perry

Dorgy, chľast a pod. sa na ňom podpísalo. Ostatne, ako aj na nás všetkých.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk