Naomi Campbell je v kľude

pridal zoe 12.8.2013 o 11:58


43-ročná supermodelka si užíva dovolenku na jachte a fotografi vystihli moment, keď nemala poruke mobil, ktorým by im rozmlátila lebky a stihli uloviť zopár fotiek Naomi v bikinách ešte predtým než im vybila zuby náprstníkom od Gučiho.

Modelka si zabudla utrieť práškový cukor z tváre, ktorý je neklamným dôkazom toho, že modelka žrala krémeš. Medzitým ako si Naomi dovolenkuje na jachte, letecká spoločnosť British Airways zrušila zákaz lietania pre Naomi, ktorá v minulosti slovne aj fyzicky napadla posádku lietadla kvôli potyčke s batožinou. Modelku museli vyviezť z lietadla, súd jej prikázal 200 hodín verejnoprospešných prác a britská aerolinka jej zakázala lietať ich spoločnosťou. Spoločnosť si tento rok povedala, že modelka sa už ukľudnila, tento zákaz zrušila a od mája mohla modelka lietať do Milána linkami British Airways. Od mája sú nezvestné 4 letušky, 2 technici a jeden kopilot. Náhoda?

Naomi Campbell na jachte







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk