Beyonce má nové vlasy

pridal zoe 16.8.2013 o 14:41


Svoje naturálne dlhé blonďavé černošské lokne vymenila opäť raz za niečo nové. Tieto sú z ťavej srsti nehumánne získanej oholením nevinnej malej ťavičky a následne na to všité priamo do lebky.

Beyonce vymenila účes len týždeň po tom, čo to drasticky do*ebala týmto dramaticky tranzvestitným lookom.

Pochybné svetové médiá už stihli vyhlásiť speváčkin nový krátky zostrih za feministické vyjadrenie sa k dnešnej spoločnosti a nemali tiež pochýb o tom, že speváčku budú nasledovať mnohé ženy. Lebo nikto v celej histórii ľudstva nemal krátke vlasy pred Beyonce. Speváčkin semidôležitý dlhoročný stajlista (ktorý jej vlasy nestrihal už pekných pár rokov) sa dokonca vyjadril za ňu, keď povedal, že novým účesom chcela Beyonce povedať, že je „nádherná, sexy, a dokáže všetko“. Nevydalo im. Beyonce pri účese nezostala a tento týždeň nahradila krátke vlasy hipisáckymi pačesmi, ktoré nie sú oveľa lepšie. Bývalého stajlistu onedlho  nájdu rozštvrteného na dolnom brehu Amazonky. A aj na toho nového príde čas…

Beyonce a jej rodina na obede v Miami

Modrý Brečtan







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk