Klobásisko Lebron na víkend

pridal zoe 17.8.2013 o 12:37


Basketbalová superstár Lebron James včera natáčala novú reklamu pre značku Nike. 

Lebron, známy pod prezývkou „King James“ si dal pauzu od Miami Heats, aby pre zmenu zarobil hriešne peniažky od niekoho iného. Nike mu za natočenie reklamy na pláži v Miami pridá na konto číslicu od 1 po 9 a za ňou niekoľko pekných núl. Moja banka robí to isté reverzným spôsobom, keď mi blahosklonne oznámi, že mi na účte pribudla desatinná čiarka, za ňou niekoľko núl a ľubovoľná číslica od 1 po 9 v podobe úrokov. A potom drzo stiahne 3 evrá za vedenie účtu a ešte sa nasiera, keď si každý piatok vezmem cukríky, perá a občas sa zadarí aj dierkovač z pultu na hlavnej pobočke.

Lebron má s Nike podpísaný veľmi sexy 90 miliónový sponzorský kontrakt, tetovačky, zarastenú čeľusť, čokoládový odtieň opálenia a na sexepíle mu ešte pridáva fakt, že zožral radiátor a meria dokopy 6 stôp a 8 palcov, čo je presne toľko ako keď si Koleník vyskočí na Bruchalu a zodvihne ruky.

Klobásisko Lebron pri natáčaní reklamy v Miami







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk