Lucy Liu si narazila Gandalfa

pridal zoe 19.8.2013 o 19:31


44- ročná herečka sa vydala opačným smerom ako jej holyvúdske kolegyne a namiesto mladého zajaca si narazila tohto deda. 

Múdro. Lucy Liu si zrejme povedala, že mladý zajac ju už okrem predčasnej erekcie neprekvapí ničím. Zato tuto dedo ešte zvláda poraziť Balroga a na svojom bielom tátošovi pobije aj zopár nazgulov. Jeho nezdravá intimita s Frodom Bublíkom a obsesívny vzťah k šperkom ju môže chvíľu znepokojovať, ale nakoniec sa prevalia jeho tajné techtle-mechtle s elfiou kráľovnou Galadriel a jeho sexualita bude uvedená na pravú mieru. Pomocou svojej kúzelnej palice (mehehe) potom dedo pozhasína hviezdy a spoločne so svojim bielym čuvačom zalezie do domčeka. (*Ak viete, čo tým myslím…)

Lucy Liu si najnovšie zahrala v novom seriálovom spracovaní Sherlocka Holmesa s názvom Elementary. Stvárňuje v ňom novodobého Watsona. O tom, že má nového priateľa sa už chvíľu podpultovo šuškalo. Pochválila sa ním až predvčerom, keď sa spoločne vybrali na nákupy a prechádzku po New Yorku. Jeho meno a identitu doteraz nikto nepotvrdil aj napriek tomu, že ide očividne o Gandalfa Bieleho. Muklovia vedia byť takí nevšímaví.

*Referenciu na deduška Večerníčka, úchyláci…

Lucy Liu a Gandalf Biely







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk