Kim Kardashian nám tiež neukáže

pridal zoe 21.8.2013 o 21:33


Malú Severozápad. 

Už uplynuli dva mesiace odkedy Kim porodila dcéru a dala jej meno Severozápad a Kim sa ešte stále urputne vyhýba kritickému oku verejnosti. Zo svojej diery vyliezla len na chvíľu, keď sa spoločne s Kanyem zúčastnila pohrebu jeho starého otca v Oklahome. Dvojicu sprevádzala aj malá Severozápad, ktorej sa nielenže ušlo to úplne najidiotskejšie meno, ešte má aj za mamu porno nahrávkou preslávenú nepotrebnú Kim a za otca emocionálne mŕtveho večne vysmiateho rappera. A aby títo dvaja exemplárni rodičovia úplne dokonali dielo zloby na tomto úbohom dieťati, rozhodli sa prehodiť cez neho moslimskú burku. Ani pi*i sa teraz malá nedostane cez letiskový terminál.

Skutočným dôvodom prečo Severozápad zabalili do deky je neochota Západu a Kardashianovej ukázať svoje dieťa oku verejnosti. Ich dieťa má podľa ich vlastných slov „nevyčísliteľnú hodnotu“ a nebude vystavené nehodnému zraku obyčajného plebsu. Toto samozvané ocenenie vlastného dieťaťa povýšilo malú Severozápad nad britské kráľovské dieťa, princa Georgea, ktorý na nás slintá z každého časopisu a nehodné pohľady špinavého ľudu mu neprekážajú.

Kardashianová, Západ a Severozápad na pohrebe Kanyeho starého otca, ktorý zomrel v úctyhodnom veku 98 rokov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk