TOP najhoršie účesy celebrít

pridal L 29.8.2013 o 9:27


Nikto nie je dokonalý…

Ani to, že majú kopec peňazí holyvúdskym hviezdam nezaručí perfektný výzor, aj keď sa to od nich doslova očakáva. Niekedy sa trošku seknú so šatami, mejkapom a inokedy aj s účesom. Tieto TOP účesy sú nepodarky kaderníkov na červenom koberci i mimo neho, účesy ktoré boli in pred iks rokmi (ak aj vôbec niekedy boli in), mastné, neučesané kadere a začínajúce plešinky z neustáleho farbenia, fúkania či strihania.

Jessie J priznala, že nosí parochňu, aby sa jej vlasy nezničili každodenným fúkaním. O Lady Gaga nepochybujeme taktiež. Len na MTV VMA 2013 vystriedala niekoľko účesov a už vlastne ani nevieme, ktoré vlasy sú jej. Beyoncé nás tiež ešte len nedávno šokovala s krátkymi vlasmi a už na MTV VMA afterpárty sa objavila s dlhou hrivou ako kedysi. Žeby celebritám vlasy rástli rýchlejšie, ako nám obyčajným „smrteľníkom“? Alebo za tým budú len tie peniaze, čo za starostlivosť o ne míňajú?
Rihanna za kaderníka vysolí týždenne $14, 000, a dokonca mu raz zaplatila $24, 000 za let z L.A. do Londýna lebo jej vlasy vyzerali zle. Okrem lóve je na celebritný účes však treba aj veľa času. Fergie venuje príprave svojich vlasov 2 hodiny denne, každé ráno. A to robí reklamu klasickým, bežne dostupným farbám na vlasy od AVONu, ktorými si úúúúrčite farbí vlasy doma ako ja.

Kayley Cuoco

Kim Karashian

Lindsay Lohan míňa na drogy a na kaderníka jej už nezostalo…

 Fergie

Alicia Keys

Rihanna

Mena Suvari

Justin Timberlake

Gwen Stefani mala rada farby…
Tááák a už vieme po kom sa Miley opičila na VMA 2013..

Beyonce

Nicki Minaj

Britney Spears

Miley Cyrus

Christina Aguilera

Kesha

Jennifer Aniston

 Kelly Osbourne

Scarlett Johansson

Naomi Campbell

Kate Hudson

David Beckham

Collin Farell vo filme Horrible Bosses

Robert Pattinson ako Salvador Dali vo filme Little Ashes

Jennifer Lopez

Lady Gaga







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk