(Ne)vzdelané celebrity part 2.

pridal Tom 2.9.2013 o 11:22


Dopátrať sa k zvučným celebritným menám, ktoré aj reálne dokázali doštudovať vysokú školu bolo ťažšie, než som predpokladal. No predsalen sa mi podarilo čo to nájsť, tak Vám dávam svoje zistenia na známosť. A môžeme im závidieť už aj mozog.

Natalie Portman: Taký malý zázrak toto dievča. Prvý titul zo psychológie získala na Harvarde, no to jej ani zďaleka nestačilo a v štúdiu pokračovala na Hebrejskej Univerzite v Jeruzaleme. Taktiež ju bavia jazyky a výsledkom toho je, že mimo angličtiny hovorí plynule hebrejsky, francúzsky a japonsky. Vidíte, dá sa to. Hlavne že väčšina podstatne menej úspešných celebrít „nemá čas“. MmHmmm.

Hugh Jackman: Boha jeho, má on aj nejakú chybu? Zvolený „najsexy žijúcim mužom“ v  roku 2008 magazínom People, tento austrálsky jebač pokračuje v názornej ukážke, ako sa kombinuje talent a inteligencia, doprevádzaná príjemným zovňajškom. Vyštudované má komunikácie na Technickej Univerzite v Sydney.

Kevin Costner: Pôvodne nemal vôbec záujem preraziť v Hollywoode. Namiesto toho študoval na Kalifornskej Štátnej Univerzite, aby získal titul v biznis štúdiách, no nakoniec zmenil názor, nabalil pár vlkov + Whitney Houston a priniesol nám filmy, ktoré zahrejú.

Arnold Schwarzenegger: Nevyzerá na to, aspoň teda podľa mňa, no vyštudovaný má biznis a medzinárodnú ekonómiu na Univerzite vo Wisconsine.

Jodie Foster: Tá si vyštudovala anglickú literatúru na Univerzite Yale (áno, tam chodila aj Rory) a odvtedy si už len chodí pre ocenenia. Občas Oscar, inokedy zasa čestné PhD. IQ 132 sa jednoducho nezaprie.

Hugh Grant: Ten sa môže pýšiť titulom  z anglickej literatúry na Oxfordskej Univerzite, ba dokonca promoval s červeným diplomom. To tie modré oči.

David Duchovny:  Taktiež anglická literatúra, ale tentokrát na Yale.

Lucy Liu: Najskôr navštevovala New Yorkskú Univerzitu, no po roku odišla na Univerzitu v Michigane, kde vyštudovala ázijské jazyky a kultúru. Čo sa jazykov týka, tromfne možno aj Natalie Portman, pretože dohromady hovorí šiestimi: mandarínština, angličtina, španielčina, taliančina, japončina a francúzština. Avšak nie všetkými hovorí plynulo.

Rowan Atkinson: Mr. Bean má prekvapivo vyštudované elektro-inžinierstvo na Oxfordskej Univerzite.

Sacha Baron Cohen: Vyštudoval históriu na Univerzite v Cambridge. Verím, že to Vás úprimne prekvapilo. Blbečkov hrá tak presvedčivo, až človek zabudne, aký inteligent sa za tým všetkým skrýva.

Dolph Lundgren: Študoval chemické inžinierstvo na Royal Institute of Technology v Stockholme. Neskôr získal štipendiá pre štúdium chémie na Univerzite vo Washingtone a Clemenson Univerzite. Školy končil ako jeden z najlepších a pokračoval ďalej na MIT. V kombinácií s jeho výzorom, dúfam že má aspoň malý penis. No IQ má veľké – 160.

Meryl Streep: Žena, ktorá môže dostať úlohu Batmana a stále byť správnou voľbou, vyštudovala drámu na Vassar College a neskôr aj na Yale. Už podľa jej vtedajších profesorov, bola odsúdená na úspech.

James Franco: Aj napriek tomu že z UCLA odišiel po prvom pokuse študovať veľmi skoro, vo svojich 28-mich rokoch sa vrátil a v priebehu ďalších dvoch rokov úspešne vyštudoval angličtinu. V roku 2008 začal ďalšie štyri samostatné štúdia: na NYU tvorbu filmov, na Columbii a Brooklyn College písanie fikcie a na Warren Wilson College štúdium poézie. Minulú jeseň k tomu pridal taktiež aj Yale s úmyslom získať doktorát v angličtine.

Steve Martin: Vyštudoval filozofiu na Kalifornskej Univerzite a dokonca zvažoval, že sa sám stane profesorom. Jeho IQ je 142.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk