Nevzdelané celebryti part 1.

pridal Tom 2.9.2013 o 10:22


Pri príležitosti začiatku nového školského roka sme sa rozhodli obšťastniť Vás aj tematicky ladenými článkami o dosiahnutom vzdelaní známych ľudí.

Viete, ako to bežne chodí… Začíname snahou prebojovať sa k vajíčku ako prví, aby sme si dopriali štart s čo možno najlepším genetickým potenciálom. Po úspešnom narodení sa ďalej snažíme dostať do úžasnej škôlky, kde sa naučíme stavať hrad z kociek ako nikto nikdy pred nami. Odtiaľ sa snáď dostaneme na výberovú základku, ktorá nám vydláždi prijatie na brutálne vyhlásené gymnázium, z ktorého už je to len čo by kameňom dohodil na vysnenú vysokú školu. Po jej úspešnom absolvovaní môžeme začať splácať dlhy, čo sme pri týchto snahách nazhromaždili a môžeme sa pripraviť na ďalšie, ak budeme mať náhodou aj túžbu bývať. Celý život nám predsa bolo do hlavy trepané, že sa treba dobre učiť, aby sme sa aj mali dobre.

Aaalebo poďme byť hollywoodskymi hercami! Ako sa totiž ukázalo, na to vysokú netreba… častokrát ani len strednú a výnimočne, dokonca ani len kompletnú základku. Áno, takých uctievame, takým sa klaniame, o takých ľuďoch nás všetko zaujíma.

Aby som bol ale fér (skúsim, ako sa to robí), dôvody na stav ich vzdelania sa rôznia. Poniektorí sú síce len prachobyčajne sprostí, iní ale majú dušuboliace príbehy, ktorými si to ako-tak obhája. Kto všetko teda nemá ani len strednú a predsa zarába ročne neporovnateľne viac, než vy?

Enjoy.

Michael J. Fox: Na hokej ktorý miloval bol primalý, no na školu prisprostý. V 18-tich skončil a okamžite uspel ako herec. Niekto je jednoducho dobrý v učení, niekto v hraní a niekto v točení sa okolo tyče. Hlavne, že sa v spoločnosti uplatníme všetci.

Sean Connery: Oscarový herec, doslova pasovaný za rytiera, nazývaný aj „najväčším žijúcim Škótom“ a predsa vyrastal ako chudobný chlapec, ktorý skončil so strednou školou, aby mohol ísť pracovať. Tu už máme isté pochopenie. Mal mnoho povolaní a krátko bol dokonca aj v armáde, odtiaľ šiel pracovať do zákulisia Kráľovského Divadla v roku 1951. Tam aj získal záujem o herectvo a bodybuilding (dobre čítate) a skúsil sa uchádzať o menšie role. Ako len tento napínavý príbeh skončil? Ako?!

Jim Carrey: Na strednej škole strávil len jeden rok.

Whoopi Goldberg: Ďalšia oscarová herečka a komediantka, ktorá však skončila so strednou po tom, ako začala byť závislá na heroíne. Keď mala 20 rokov bola znovu čistá , pracovala ako murárka a učila sa za kozmetičku, než sa presadila ako komediantka. S takým životopisom asi mala pri svojich predstaveniach o čom hovoriť.

Marilyn Monroe: Nikdy strednú nedokončila.

James Dean: Skončil so strednou, keď mal 16 rokov. Vzhľadom na to, ako krátko žil, aj dobre spravil.

Robert Downey Jr.: Skončil so strednou tesne potom, ako s ňou aj začal. Potom sa ale stal IRONMANOM.

Hilary Swank: Keď mala 15 rokov, skončila so strednou aby sa mohla naplno venovať herectvu. Sama však „posiela“ deti do školy a aj keď sa nepovažuje za knižne inteligentnú, cestovanie ju vraj tiež naučilo svoje.

Kevin Bacon: Skončil so strednou, keď mal 17 rokov.

Eminem (Marshall Bruce Mathers III): Má síce len základné AMERICKÉ vzdelanie, no podľa jeho vlastných slov, vo veku 18 rokov prečítal slovník všetkých slov snáď 10x odpredu aj odzadu. Pri anglickej slovnej zásobe to je asi úctyhodných 15 strán čítania. Good job Marshall, good job.

Lindsay Lohan

Charlie Sheen: To je aj pochopiteľné. Kto by mal na učenie čas, pri takom množstve cracku a štetiek.

Michael Caine

Mark Wahlberg: S takým pekáčom buchiet aký vtedy mal, načo by mu aj bola.

Christina Aguilera

Simon Cowell: Skončil so strednou, keď mal 16 rokov.

Catherine Zeta-Jones

John Travolta: Skončil so strednou, keď mal 16 rokov. A davaj ho mazať si pomádu do vlasov.

Drew Barrymore

Nicolas Cage: Skončil so strednou, keď mal 17 rokov.

Quentin Tarantino

Johnny Depp: Pokoj, ženy. Nevadí. Rozhovor aj tak nie je to, načo by ste ho chceli.

Mischa Barton

Tracy Morgan

Jessica Simpson

Al Pacino

Bryan Adams

Christina Applegate

Aretha Franklin

Orlando Bloom: Skončil so strednou, keď mal 16 rokov, no neskôr ale pokračoval v štúdiu herectva.

Avril Lavigne

Britney Spears

Cameron Diaz

Daniel Radcliffe

Kelly Osbourne

Paris Hilton

Rihanna

Ryan Gosling

Sophia Loren: Kráska, ktorá nemá ani základnú školu. Rozumieme.

Btw – Áno, nadpis je zámerne. Gramatický holokaust môžete odložiť.

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk