Správy, ktoré ste možno zmeškali

pridal dominique 4.9.2013 o 15:19


Lebo sme o nich nepísali, ale mali by ste o nich vedieť. Kvôli všeobecnému prehľadu a pokojnejšiemu spánku.

Prvou správou je, že Rosie Huntington-Whiteley je opäť voľná. S Jasonom Stathamom sa rozišli. Vraj sa veľmi ľúbia, ale jednoducho to nefungovalo. Rosie žúrovala s kamoškami na Ibize a Jasona už videli v spoločnosti tlupy mladých žien v reštaurácii na Manhattane.

Spomínate si na Miley Cyrus a jej vystúpenie na odovzdávaní cien MTV? Jasné, ze áno. Lebo šokovala a ako sama priznala, o to jej aj išlo. Vstúpila do histórie a zabezpečila si istý druh nesmrteľnosti, ako aj Madonna pred mnohými rokmi. Madonna vtedy vzbudila celkové pohoršenie, keď sa začala plaziť po pódiu. Vtedy to bolo niečo vulgárne a nevhodné. Hranice sa jednoducho stále posúvajú.

Ironické tetovanie Hayden Panettiere, ktoré hovorí: „Vivere senza rimpianti.“ Znamená to, že nič, čo si v živote urobil, neľutuj. Hayden si ho dáva odstrániť, pretože oľutovala, že si nápis nedala v angličtine. Miesto rimpianti má na chrbte totiž rimipianti.

Lady Gaga opäť ukázala prsia. Tentoraz pre V magazíne. Nič zaujímavé, ale trochu strašidelné. Keby Gaga nie je slávna, tak už je v blázninci. Bradavky na titulnej fotke som vyretušovala, aby ste sa mali na čo tešiť. Neďakujte.

A ešte bábätkovské správy. Simon Cowell má syna a stajlistka Rachel Zoe čaká ďalšie bábo. Na viac správ si už nespomínam, ale dôležité pokojne doplňte.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk