Hľadá sa Popoluška

pridal NoName 20.9.2013 o 14:31


Niektoré (a či vari aj niektorí) z Vás možno odmalička snívali o  krásnych šatách, vlasoch padajúcich na pás a trblietavých čačkách. Možno aj o princovi na bielom koni, ktorý Vás vyslobodí z veže, bozkom zobudí z večného spánku, alebo zachráni od života so zlou macochou.

Topánkovo.sk v spolupráci s pelikan.sk a pikosky.sk pre Vás pripravilo unikátnu súťaž, v ktorej si svoj detský sen môžete splniť. Princa ani polovicu kráľovstva nezaručujeme, výhry sú však skutočne rozprávkové!

Ak dokážete, že máte bystrý um, správny odhad a cit pre módu, potom ste jednoznačne hľadanou Popoluškou práve Vy. Odmena Vás samozrejme neminie – 12 párov topánok na celý rok podľa vlastného výberu a 4-dňový letecký zájazd pre 2 osoby do mekky módy – Milána. Ak túžite stať sa aspoň na chvíľu Popoluškou a vyhrať ceny hodné princeznej, vyplňte súťažný formulár TU

Znie to priam neuveriteľne, no prihlásiť sa môže naozaj každý. Ako od nádejnej Popolušky sa od Vás očakáva iba jediná vec – musíte uhádnuť veľkosť nájdenej črievičky v centimetroch. K dispozícii budete mať  desať indícii, ktoré budú  postupne odhaľované a pomôžu Vám uhádnuť správnu odpoveď.

Súťaž bude ukončená  30.9 .2013 a následne bude zo správnych odpovedí vyžrebovaná  šťastná výherkyňa alebo výherca.

Neváhajte a a staňte sa Popoluškou práve Vy…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk