Lobdýýýý!

pridal zoe 8.10.2013 o 15:12


Princ William má strašne rád lobdy. 

31- ročnému princovi včera poobede viali jeho tri vlasy ako mladému bohovi, keď pobehoval po parkoch Buckinghamského Paláca vo futbalovom drese. Na počesť 150-teho výročia futbalovej asociácie každému prítomnému ukázal neskonalú, čistú a ničím nepoškvrnenú radosť z dvoch obyčajných lôbd. Prítomní súcitne zdieľali princovu radosť a nikto neriešil, že hokej je lepší ako futbal.

Lebo je. Proste pri hokeji otočíš hlavu doľava, aby si uvoľnil krčný sval a ujdú ti tri vybité zuby, dva fauly, jeden gól, sopeľ na mantineli, striedačka a hra v oslabení. Keď ti pri futbale dôjde, že si zabudol kúpiť mlieko a zabehneš do obchodu, kde objavíš uhorky vo výpredaji, rozhodneš sa kúpiť 30 kíl, cestou domov stretneš polovicu rodiny, pri ktorej sa nutne zastavíš, povinne zodpovieš všetky otázky a pomocou mobilu vizuálne odprezentuješ zubný záznam svojho prvorodeného a o hodinu a pol sa poberieš domov a myslíš na to, že ani jeden člen rodiny ti nepomohol s 30 kilami uhoriek (smradi), a ešte si ich doma aj pekne všetky sám zavaríš, zistíš, že si zabudol kúpiť to mlieko, tak si to celé zopakuješ a keď sa opäť raz dostaneš pred televízor zistíš, že ten istý hráč, ktorý mal naposledy loptu s ňou ešte stále nedobehol na druhý koniec ihriska. Nech zožererem korčuľu, keď tomu tak nie je…

Princ William a jeho milované lobdy

Tu Willo levituje lobdu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk