Kim Kardashian už má zásnubný prsteň

pridal L 22.10.2013 o 13:57


V Holyvúde budeme čoskoro zase počuť svadobné zvony. Po Rose McGowan- Davey Detail, Kristen Bell- Dax Shepard, Kelly Clarkson-Brandon Blackstock je na rade Kim Kardashian. Tá sa po ikstý krát opäť zasnúbila. S Kanyem Westom.

Dvojica je spolu od apríla 2012 a od júna tohto roku spolu vychovávajú dcérku North. Kim bola vydatá už dva krát: (2000-2004) za Damona Thomasa a v roku 2011 za basketbalistu Krisa Humphriesa. Jeho si vzala za prítomnosti kamier a rozviedla sa s ním po 72 dňoch. Za spomenutie tiež stojí aj jej neslávne- slávne domáce porno video.

Minulosť však radšej nechajme minulosťou. Požiadanie o ruku to bolo vskutku zaujímavé a romantické. Na jej 33. narodeniny (21.októbra) Kanye prenajal v San Franciscu štadión AT&T Park a pred zrakmi rodiny, priateľov a samozrejme xy kamier jej pripravil prekvapko v podobe žiadosti o ruku. Bol ohňostroj, 50-členný orchester, ktorý im zaspieval Knock You Down a Young and Beautiful od Lany Del Rey. Proste bolo to veľkolepé. Romantika jak vyšitá.

Kim sa teraz môže svetu chváliť prsteňom s 15 karátovým diamantom z dielne Lorraine Schwartz.

 Kim a Kanye







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk