Michelle Pfeiffer sa pokúšala fotosyntézovať

pridal zoe 6.11.2013 o 10:00


O Michelle Pfeiffer už poriadne dlhý čas žiadne pero nezavadilo, a tak sa Michelle predrala na bulvárne stránky historkou o svojej vlastnej niekdajšej účasti v kulte. 

Michelle prezradila, že bola súčasťou kultu, ktorý veril, že ľudia dokážu prežiť bez jedla a vody len za pomoci slnečných lúčov, ktoré dodávajú telu všetky potrebné živiny. Tento spôsob života sa vraj volá „breatharianizmus“. Nebudeš piť, žrať, silno sa budeš presviedčať o tom, že si vlastne konvalinka a poprieš všetky poznatky z biológie. Pokiaľ nie ste načisto sprostí ako tuto kolegyňa Pfeifferová, už teraz viete, že je to pi*ovina. Michelle nevedela.

Michelle tvrdí, že kult a jeho členovia verili, že ľudia sú vo svojom najvyššom štádiu breathariáni. Ja po tomto Michellinom odhalení tvrdím, že Michelle nedosiahla ešte ani to súčasné štádium. So svojim manželom prišla na to, že je vlastne sama súčasťou bizarného kultu až v čase, keď s manželom robili interview s iným kultom, kde im členovia opisovali manipulátorské praktiky. Michelle prezradila, že až vtedy jej to „cvaklo“:

„Pracovali sme so závažiami a ľudia museli byť na diéte… Veľmi nás kontrolovali. Nežila som medzi nimi, ale chodila som tam často a vždy mi hovorili, že musím chodiť častejšie. Musela som platiť za všetok čas, čo som tam strávila, takže to bolo aj finančne veľmi náročné.“

Michelle Pfeiffer. Takto sa naposledy presúšala na premiére filmu Dark Shadows.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk