Simpsonovci si takto uctili Marciu Wallace

pridal zoe 6.11.2013 o 4:30


Marcia Wallace prepožičala svoj hlas postave prefajčenej polovyhorenej učiteľke Edne Krabappel. 25. októbra podľahla Marcia rakovine prsníka a seriál sa takto rozlúčil s jej postavou. 

Keďže tvorcovia ani neuvažovali nad tým, že by Ednin charakteristický hlas prepožičali niekomu inému, Ednu už v seriáli neuvidíme. Úspešný animovaný seriál si Marciu uctil v Bartových úvodných titulkoch. Toto malé úprimné rozlúčkové gesto nachvíľu roztopilo dokonca aj to moje zľadovetelé srdce.

Tvorcovia seriálu pred časom avizovali smrť jednej zo seriálových postáv v novej sérii, čo si na základe týchto posledných správ médiá vysvetlili tak, že tvorcovia predpovedali koniec Marciinej postavy. Al Jean, jeden z tvorcov seriálu, preto oficiálne uverejnil vyhlásenie, v ktorom tvrdí, že Marciina choroba v žiadnom prípade nepodnietila avizovanú smrť jednej z postáv:

„Pred časom sme diskutovali o potenciálnej dejovej línii, v ktorej by umrela jedna z postáv. Nebola to Marciina postava Edny Krabappel. To, že nás Marcia opustila, s tým nemalo žiaden súvis a je to hrozná strata pre všetkých, ktorí mali tú česť ju poznať.“

Marcia Wallace

Edna Krabappel







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk