Anthony Mackie na víkend

pridal Minnie 24.11.2013 o 7:49


anthony mackie

Tupac, si to ty?

Nanešťastie, nie. On len stvárnil známeho rappera vo filme Notorious. Predpokladám, že mnohým je táto tvár známa. Poznať ho môžete aj z filmov 8 Mile, Million Dollar Baby, Desert Flower, či The Adjustment Bureau.

Rada by som tu dala aj nejaký ten dojímavý životný príbeh, pri ktorom ho ľudia poľutujú, posmrkajú si do vreckovky a povedia o ňom, že aký je zlatý a šikovný, keď sa mu podarilo predrať sa do filmov. Ááále nie. Bohužiaľ, nevyhrabala som na neho nič. Azda iba to, že si v New Yorku otvoril bar NoBar. Chalan je kreatívny. Teda v prípade, že názov vymyslel sám. Ale zlatý a šikovný môže byť aj bez rán na duši od krutého pobytu v sirotinci či živote v ghette. Či?

anthony mackie 1

anthony mackie 2

anthony mackie 3

anthony mackie 4

anthony mackie 5

anthony mackie 6

anthony mackie 7

anthony mackie 8

anthony mackie 9

anthony mackie 10

anthony mackie 11

anthony mackie 12

anthony mackie 13

anthony mackie 14

anthony mackie anthony mackie 1 anthony mackie 2 anthony mackie 3 anthony mackie 4 anthony mackie 5 anthony mackie 6 anthony mackie 7 anthony mackie 8 anthony mackie 9 anthony mackie 10 anthony mackie 11 anthony mackie 12 anthony mackie 13 anthony mackie 14







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk