Amanda už vyzerá zdravo

pridal L 8.12.2013 o 21:14


Zdravo a normálne. Teda jej lepšiemu zdravotnému stavu aspoň nasvedčuje jej konečne normálna farba vlasov a oblečenie. A tiež fakt, že už je doma.

Po rôznych svojich podpaľačských, bitkárskych, Twitterových „výstupoch“ strávila Amanda Bynes na liečení 4 mesiace. Momentálne je už doma v L.A., na ulici vyzerá ako normálny bežný človek a všetok čas trávi s rodičmi. Ako povedal jej právnik- obnovuje si blízky a láskyplný vzťah s rodinou a má sa každým dňom lepšie.
Ambiciózna Amanda sa taktiež rozhodla vzdelávať. V blízkej budúcnosti má v pláne študovať módne návrhárstvo(!)… Ako to však bude nevie ešte nikto, keďže lekári jej momentálne kvôli stresom a napätiu neodporúčajú chodiť do žiadnej školy.

A ako trávi voľný čas teraz? Takto. Venčením psov s rodičmi.

Amanda a jej rodičia

Vidíš Miley? She Can Stop!

Pokojné chvíle si však Amanda pokazí už  10. januára 2014, kedy sa má dostaviť k súdu kvôli incidentu z mája tohto roku. Vtedy totiž vyhodila z okna na 36. poschodí bongo. Vraj bola pri čine zdravotne oká, pri zmysloch a vedela čo robí.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk