Amanda ušla z blázinca

pridal kara 9.12.2013 o 20:22


Okej, tak možno nie. Ale tomu, že by ju sami od seba pustili už po štyroch mesiacoch sa mi nejako nechce veriť. Poďme si spoločne urobiť prierez životom tejto úspešnej a inšpiratívnej ženy.

Ako 10 ročná sa pripojila k detskej šou „All That“. Pre tých, ktorí si chcú s nostalgiou zaspomínať na „tie roky deväťdesiate“ a vidieť Amandu ako afektované uvrieskané decko pripájam aj video.

Následne hrala v zopár tínedžerských komédiach a seriáloch, ktoré veľmi nestoja za zmienku, takže pokračujeme ďalej až do roku 2004, kedy za zmienku stojí jej fotka s Lindsay Lohan. Za zmienku stojí preto, pretože o pár rokov neskôr obe dopadli celkom podobne – ako fetáčky, alkoholičky a trosky. Po jednom Lindsayinom zatknutí kvôli tomu, že šoférovala opitá, si neodpustila komentár smerujúci k exkamoške Amande, ktorú tiež načapali jazdiť pod vplyvom a zaobišla sa bez trestu, a na twitter si šupla: „Prečo som ja skončila v base, a hviezda TV stanice Nickelodeon ešte nebola potrestaná?“

V roku 2006 si zahrala vo filme She´s the Man, ktorý možno poznáte pod slovenským trefným prekladom Ona je on, alebo pod českým ešte trefnejším Super náhradník. Áno, vidíte správne, vo filme je aj polonahý Channing Tatum.


V roku 2007 hrala v prekvapivo úspešnom remaku muzikálu Hairspray, kde ste mohli vidieť aj Zaca Efrona, Queen Latifah, Johna Travoltu alebo Michelle Pfeiffer. Film zarobil vyše 118 miliónov dolárov.

A tu to pomaly začína. V roku 2008 randila s bejbalovým hráčom a reality hviezdou Dougom Reinhardtom, ktorého neskôr odkopla, lebo vraj len využíval jej status celebrity. Jej rastúcu šialenosť môžeme vidieť na vyjadrení Reinhardta, ktorý sa nechal počuť, že ho ani nenechala ísť von s kamarátmi bez toho, aby mu robila scény.


V roku 2010 sa Amanda rozhodla (podobne ako nedávno Miley), že tá správna cesta, ako všetkým ukázať, že už je z nej veľká dospelá žena, bude vyzliecť sa. A tak sa vyzliekla pre Maxim. 

Neskôr v tom istom roku vyhlásila cez twitter „Viem, že 24 je nízky vek na odchod do dôchodku, ale počujete to tu ako prví : končím.“ Len o pár týždňov neskôr ukázala, že je v jej hlave všetko v poriadku a vie si stáť za svojím slovom, keď znova na twitter, napísala : „Som späť.“ a priložila trailer na jej nový film Easy A, ktorý možno poznáte pod ďalším super prekladom Ľahko ju zbaliť.

V apríli 2012 ju prvý krát zadržali za jazdenie pod vplyvom. Tvrdila, že nie je vinná, a rozhodla sa, že ten správny spôsob ako s tým ľudí oboznámiť bude znova cez twitter, a tak tvítla Barackovi Obamovi (áno, americkému prezidentovi Barackovi Obamovi): „Nepijem. Prosím vyhodťe toho policajta, ktorý ma zatkol. Tiež po nehode neutekám z miesta činu. Koniec.“

V septembri 2012 bola obvinená z dvoch útekov z miesta činu po nehode. Chvíľu na to ju v Hollywoode zastavili policajti, lebo jazdila aj napriek zadržanému vodičáku, ale policajti jej aj tak dovolili ísť domov. (no teda, ani sa tej Lindsay nečudujem, že jej závidí)

V Januári 2013 sa pochválila seksi piercingom v oboch lícach.

 

Marec 2013

Na začiatku mája Jenny McCarthy pridala na twitter : „Polícia je v dome Amandy Bynes. Dúfam, že jej zoženú pomoc. Už dosť tohto cirkusu. Ona potrebuje pomoc.“

Odpoveď Amandy nenechala na seba dlho čakať, a zase raz predviedla svoj zmysel pre humor : „Jenny McCarthy, ja že potrebujem pomoc? O čom to hovoríš? Nemáš už 50 rokov? Ja mám 27, oproti mne vyzeráš ako 80 ročná! Prečo o mne hovoríš?“ (nižšie fotka na posúdenie Amandinho výroku) a neskôr ešte pridala : „Jenny McCarthy si škaredá! Polícia nebola v mojom dome ty starena! Drž hubu!“

A konečne nastal ten deň – 23. máj 2013, kedy bola Amanda zatknutá. Polišov na ňu zavolal vrátnik z jej domu, lebo ju videl ako si v lobby balí jointa a fajčí ho. Vraj sa správala nevyspytateľne a hovorila sama so sebou. Keď jej policajti zazvonili pri dverách, Amanda ako pravá americká občianka vyhodila bongo z okna jej bytu na 36. poschodí, na hlavu si nasadila slušivú blonďavú parochňu a cupitala im otvoriť. Tá parochňa by možno mala väčší význam, keby pri tom nebliakala „Viete kto ja som?!“, ale to je proste Amanda.

25. mája sa Amanda rozhodne podeliť o svoju verziu tohto večera na twitteri, kde tvrdí, že polícia nenašla žiadnu marihuanu, že nevyhodila z okna bongo, a že ju policajt sexuálne obťažoval „fackovaním po vagíne“.

Do konca mája sa ešte stihne napísať na twitteri nasledovné:
„Rihhana, Chris Brown ťa mlátil lebo nie si dosť pekná“
„Prečo môže Rihanna fajčiť trávu a nemať z toho problémy, ale keď ja fajčím tabak ľudia si myslia že som na drogách? Nepotrebujem ísť na odvykačku, v tele nikdy nemám drogy ani alkohol!“
„Môžete sa tešiť na to, že ma uvidíte v klipoch! Dávam sa do formy a idem na plastiku nosa! Teším sa na super kariéru speváčky/rapperky!“

Je toho toľko, že to sa ani nedá, takže všetkým twitter užívateľom odporúčam https://twitter.com/AmandaBynes. Ak aj nie ste na twitteri, kvôli tomuto sa zaregistrovať určite oplatí.

No keďže ju až do tohto momentu nikto nezavrel do blázinca, Amanda to zobrala asi ako výzvu, a tak sa zapálila na príjazdovej ceste cudzích ľudí pár blokov od domu svojich rodičov. Že prečo? A prečo nie? Poliať seba a svojho psa benzínom a zapáliť sa na príjazdovej ceste k domu úplne cudzích ľudí, následne si polozhorené tepláky vyzliecť a naháňať benzínom nasiaknutého psa, ujsť než príde polícia a bez opýtania vtrhnúť na toaletu v obchode s alkoholom a žmýkať v umývadle svojho psa je predsa vždy výborný nápad. Mission accomplished – zavreli ju na psychiatriu.

Hrdí rodičia odchádzajúci z nemocnice:

Necelé dva týždne po tom, ako jej pokus upáliť svojho psa zaživa nebol úspešný, jej za ním začalo byť smutno, a tak si vyžiadala jeho návštevu. Tá ju asi celkom ukľudnila, lebo následne o nej nepočuť až do konca septembra, kedy opúšťa nemocnicu a ide do luxusného zariadenia na Miami, kde ju podľa ich rodinného právnika liečia len psychoterapiou, žiadnymi liekmi. To určite.

A teraz je Amanda vonku, a vraj pokračuje v liečbe naďalej. To, že je na tom psychicky lepšie a rozmýšľa triezvo je vidieť hlavne na jej rozhodnutí vybrať si z líc ten superseksi piercing.

Viac aktuálnych fotiek tejto atraktívnej slečny nájdete TU

No už teraz, len pár dní po jej prepustení, sa objavujú správy, že ignoruje odporúčania lekárov a chystá sa do školy – konkrétne študovať módne návrhárstvo. Takže keď si niekto z vás za pár týždňov nájde pred domom horiacu Amandu Bynes, dajte vedieť, spravíme exkluzívny rozhovor.

Nižšie nájdete zopár fotiek pre obdivovateľov ženskej krásy. Mňam.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk