Pedofil a dievčatko

pridal kara 14.12.2013 o 10:34


Ako sa hovorí, láska je slepá.

A to sa potvrdilo aj v tomto prípade. A tak sa 27 ročná Mary-Kate, ktorá stále vyzerá na 12, zaľúbila do retardovanej verzie Toma Hanksa zasiahnutého výbuchom Černobyľu. Ale týmto dvom podivným individuám to nestačí, a uvažujú nad splodením potomka. Lebo keď ste dobrých 15 rokov zaostalá vo vývine, a máte škaredého frajera, treba tieto gény rozhodne spojiť. Oliver to vie, a tak už stihol splodiť za svoj život deti dve. Keďže jeho 12 ročná dcéra je asi rovnako vyvinutá a rovnako vysoká ako Mary-Kate, radšej si ani nepredstavujme situáciu, ako sa chce Oliver prikradnúť k Mary-Kate zozadu a vášnivo ju schmatnúť a pomilovať, no netrafí to správne malé dievčatko. Že už si to predstavujete? Tak to sú vaše zvrhlé mysle, za to ja už nemôžem.

Ale keď je 44 ročný muž rozvedený, a narazí si o 17 rokov mladšiu kočku, tak to nikdy nie je len tak, a nikdy to nie je kríza stredného veku, a tak sa Mary-Kate včera ukázala so zásnubovovyzerajúcim prsteňom na ľavej ruke.
Zaľúbenému páru želáme veľa šťastia pri prekonávaní daddy issues a pedofilných sexuálnych preferencií, a málo šťastia pri plodení detí.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk