Justin má dobré správy!

pridal kara 20.12.2013 o 21:13


Justin je miláčik, chcel nás všetkých potešiť, a vedel, že lepší vianočný darček nám dať nemôže!

A tak v rozhovore pre jedno losangeleské rádio oznámil, že po vydaní pripravovaného albumu odchádza do dôchodku.

.

.

.

.

.

Prepáčte tú odmlku, búchala som šampus.

Justin je prototypom prijebaného amerického tínedžera. Gate má stiahnuté na kolenách, chodí bez trička, šiltovku má naopak, pľuje na fanúšikov, mešká na koncert dve hodiny, a mohla by som pokračovať až do rána. Ale napriek všetkému vymenovanému ho štrnástky žerú a hádžu po ňom svoje spodné prádlo. A my všetci, ktorým Disney Channel na čele s Hanou Fontánou nevymyl mozgy v predpubertálnom veku, si len ťukáme na čelo. Ale netreba sa obávať, svitá nám na lepšie časy. Justina tie milióny na účte asi omrzeli, a ohlásil odchod do dôchodku.

Možno to bude druhým dopitým pohárom toho šampusu, ale začínam byť skeptická. Žeby to bol všetko len reklamný ťah na zpropagovanie svojho nového filmu (ako inak o ňom) Believe, a jeho nového albumu? Zamŕza mi úsmev na tvári, asi to tak bude. A on si myslel, že to neprekukneme? Hmm, no neviem, asi nie sme jeho cieľová skupina. Predpokladám, že dievčatá, ktoré ešte len čakajú na svoju prvú menštruáciu sa už v hystérii hádžu o zem a predobjednávajú album, lístky na turné, a lístky do kina.

No ako sa hovorí, nádej zomiera posledná, tak si nenechajme pokaziť piatočný večer, a poďme spať aspoň s malou nádejou v našich srdciach, že tento deň raz nastane.

Justin Bieber a Miley Cyrus. Teda vlastne Miley Cyrus a Justin Bieber. Alebo..?? Fakt neviem.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk