Rihaňa dodržuje tradície

pridal kara 25.12.2013 o 20:26


Len pri pohľade na tieto fotky sa vaša vianočná nálada vystupňuje.

Pre obyčajnú barbadoskú devu Rihu vianočné sviatky znamenajú dodržiavanie tradícií.

Ako tradície kážu, deň pred 24. decembrom sa treba dať tradičnými motívmi ozdobiť svoje prirodzené upravené nechty, a obliecť ako štetka, rozumej čipkovaná košieľka a podväzky. V tomto rituálnom odeve sa treba s ďalšou podľa tradícií odetou devou pováľať po posteli, tieto hrátky zvečniť olejomaľbou (keďže tradície sa zrodili dávno, rozumej fotoaparát), a tieto v čo najkratšom možnom čase ukázať najväčšiemu množstvu ľudí (kedysi poštové holuby, dnes sociálne siete). Po ukončení prvej časti rituálu sa v tomto odeve treba vybrať do spoločnosti, zatancovať tradičné tance na oslavu narodenia Ježiša Krista, pripiť si na to, aby jeho posolstvo bolo ešte dlho medzi nami, zapózovať paparazzom a odobrať sa naspať do skromného príbytku zložiť hlavu.

Ďalší deň zotrváte v príbytku bez komunikácie s okolitým svetom v hlbokej modlitbe.

25. decembra sa po prebudení rozbaľujú darčeky, ale ešte predtým si treba ušúľať liečivú bylinu do papiera, túto zapáliť a inhalovať dym. Keďže v Amerike roznáša darčeky Santa, na hlbšie uctenie tejto tradície sa môžete obliecť ako jeden z jeho sobov. Ak si pri toľkom vzrušení z týchto sviatkov zabudnete obliecť nohavice, nič to, dobrý úmysel sa aj tak počíta!

Z tohto sfajčeného soba asi Santa nemal radosť.



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, Rihanna, Vianoce




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk