Sexy Leighton

pridal Minnie 4.1.2014 o 16:09


Najviac známa z Gossip Girl. Ako Blair Waldorf. Sexy Blair Waldorf.

Leighton Meester ako najlepšia kamoška  Blake Lively? Akurát tak v Gossip Girl. Panovala tam večná vojna medzi vysokou blondie, za ktorou sa chlapi plazia, a hnedovláskou, ktorá si musí všetko vybavovať sama.  Ja osobne som nikdy neprišla na chuť Blake, ale po vzťahu s DiCapriom som ju začala aj trošku ľutovať. Chudinka „malá“, asi si predsa len nemla z čoho vyberať.

Leighton si ako Blair Waldorf získala srdce Chucka Bassa (Ed Westwick) a ich seriálová láska pritiahla nových fanušikov GG.  Tí s napätím sledovali (a ja s nimi ?? ), kedy sa už Chuck vykokce a bude dlho očakávaný happyending a „3 Words, 8 Letters – Say It And I’m Yours“.

V reálnom živote je Leighton zasnúbená s Adamom Brodym. Prsteň, ktorý zatiaľ nikto nevidel jej ponúkol po roku chodenia. Ktovie, čo povedal na domáce porníčko, ktorého sa jeho nastávajúca dopustila. Nuž, človek robí chyby, ale my si fotky z videa i tak pozrieme.

S Blake Lively

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Blair Waldorf a Chuck Bass

Fotky z videa, ktoré kolovalo na internete…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk