Emma Roberts vie, ako uhnať chlapa!

pridal kara 7.1.2014 o 19:31


Áno, aj toto je jedna z tvárí lásky.

Takže dámy, takto sa to robí. To musíte vášho chlapa zbiť, pokúsať ho, nechať sa za to zatknúť, potom mu robiť hysterické scény na verejnosti, a AŽ POTOM Vás požiada o ruku! Áno, Emma a Evan sa teraz cez sviatky zasnúbili. Takže za pokus to stojí, čo myslíte?

Upriamte pozornosť na Emminu ľavú ruku. Mal by to byť ružovo zlatý diamantový prsteň, ale vzhľadom na kvalitu fotiek musíte trocha zapojiť fantáziu.

Ale aby som nezabudla, ten najdôležitejší recept na úspešný vzťah je, že sa bezpodmienečne musíte so svojou polovičkou deliť o farbu na vlasy. Alebo žeby to bol dôkaz lásky z Evanovej strany? Že keď už sa dala Emma na blond, a vyzerá ako idiot, tak sa dá na blond aj on, nech ju v tom nenechá sám? Ale ako sa hovorí, v dobrom aj v zlom, takže sa zvyknú deliť aj o tú hnedú farbu. Vtedy ani jeden z nich nevyzerá ako až taký idiot, tak to niekedy zachraňujú grimasami.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk