Niečo o úsmevoch alebo … ako neskončiť v recyklovanom odpade

pridal kaja 8.1.2014 o 3:03


Cate Blanchett (44) tvrdí, že žiadne plastické operácie podstúpiť nemieni a to, že starne, bude aj naďalej brať ako prirodzenú súčasť jej života.

Ako povedala: „Kto by chcel takú tvár, na ktorej nie sú stopy po smiechu, starnutí a nejakých skúsenostiach?“ Cate je matkou troch synov a hrala v takých filmoch, ako Kráľovná Alžbeta, Talentovaný pán Ripley, Podivný prípad Benjamina Buttona či Jasmínine slzy. V Pánovi prsteňov si zahrala postavu krásnej elfky Galadriel… Áno, táto herečka sa môže usmievať bez toho, aby sme mali pocit, že na to musí vynaložiť nadľudské úsilie.

Cate proste nechce zažiť ten pocit, keď prídete ráno do kúpeľne, pozriete sa na seba do zrkadla a poviete si „ Síce ťa nepoznám, ale zuby ti umyť môžem“.

Tu je pár príkladov, kde to dopadlo tak, ako to dopadnúť nemalo:

Nicole Kidman, kedysi ozdoba Hollywoodu, sľúbila, že sa botoxu nadobro vzdáva… A my jej za to ďakujeme.

Donatella Versace

Meg Ryan, au au au

Ale toto sa netýka len žien, sú aj muži, ktorí chcú dobehnúť čas. Napríklad komickými príčeskami. Ako Steven Seagal… A keď sme už pri tých úsmevoch – tento nepriestrelný a nehorľavý akčný hrdina, herec mnohých tvárí, z ktorých si však pozorný divák mohol povšimnúť tak akurát dve – zamračený a ešte viac zamračený, sa nesmeje zo zásady. Chlapi sa totiž nesmejú, chlapi neplačú… Chlapi proste len robia všetky tie správne kung-fu-fik-fak veci. A hotovo!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk