Tori Spelling sa darí.

pridal kaja 9.1.2014 o 20:24


To, že máte o dve čísla väčšie oči ako iní ľudia, ešte neznamená, že lepšie vidíte.

Ani Tori Spelling (40) dlho nevidela, čo jej manžel Dean McDermott (47) robí za chrbtom a fámy o neverách svojho mužíčka akoby prehliadala. Tentoraz však najnovší Deanov objav, istá Emily Goodhand, vytrúbila svetu podrobnosti o tom, ako si s Deanom užívali. Tramtararam… A bublina ideálnej rodiny spľasla úplne.

Neverný manžel teda zdvihol kotvy a vydal sa smer sever, severozápad. Opustená Tori síce ani počas Vianoc neprestávala predvádzať na sociálnych sieťach svoju rodinku a uisťovať všetkých, že sú spolu, Dean sa však „už dlhšiu dobu v ich dome neobjavil“.

Manželia sa zoznámili r. 2005. Výsledkom spolužitia tohto nesympatického páru sú štyri, našťastie, veľmi sympatické deti. Okrem rodenia a plodenia sa Tori venuje aj písaniu kníh a vystupovala spolu s manželom v reality show Zamilovaní: Tori a Dean … čo v súčasnej situácii vyznieva dosť tragikomicky.

V poslednej dobe obaja často demonštrovali svetu, že nemajú z čoho žiť. Napríklad Dean raz vyhlásil, že by rád podstúpil vazektómiu (sterilizáciu), ale „je to pre nich príliš finančne náročné“. Áno Dean, je veľmi dôležité ísť na veci s rozumom! Rodiť každý rok ako jabloň totiž nie je vôbec finančne náročné.

Úspešná spisovateľka? Tori na autogramiáde jej poslednej knihy v New Yorku. Muž na obrázku, ktorý vyzerá, že si tam odskočil cestou z piva, bol jediným, ktorý si prišiel po Torin autogram.
(pozn. v New Yorku žije 22 miliónov ľudí)

Prečítaj si staršie pikošky o Tori Spelling

„Ak nenávidíte svoj penis, v pokračovaní máte kopec ďalších fotiek Tori Spelling (36) v bikinách. Ak penis nemáte, gratulujem, dnes sa budete cítiť ako najkrajšia žena na svete.“ – admin, 28.05.2009 – klikni a prečítaj si celý článok, alebo klikni do fotky hore a pozri aj iné pikošky.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk