Madonna deťom dopraje, zohnala im nového kamaráta.

pridal kaja 11.1.2014 o 19:04


Vek Madonniných milencov dramaticky stúpa. Po 25 ročnom Brahimovi Zaibatovi je tu ďalší babkofil, 26 ročný Timor Steffens. Sexi holanďan je, podobne ako to bolo u jeho predchodcu, dobre stavaný mulat a živí sa tancom.

Pár sa spolu objavil na lyžovačke vo Švajčiarsku, kam Madonna (55) vzala aj svoje deti. S Timorom Steffensom speváčka spolupracuje niekoľko mesiacov na spoločnom projekte. Vraj si ho veľmi obľúbila. Najmä pre jeho pozitívny vzťah k deťom.

Nie je typ človeka, ktorý príde a povie vám niečo také, ale bolo to celkom jasné. Kedykoľvek sa však pozrela na Timora obklopeného Roccom a ďalšími deťmi, objavil sa na jej tvári úsmev, “ dodal nemenovaný zdroj zo speváčkinho okolia. Tak toto chytá za srdce ako infarkt.

Madonna je na prvom mieste rebríčka najlepšie zarábajúcich celebrít v r. 2013. No a na to, aby ste vládali zarábať toľko bubákov a držať krok s mladšími, musíte mať dostatok energie. Možno som ovplyvnená pohľadom na to, koľko igelitiek liekov a vitamínov si z našich lekární odnášajú ľudia… Mám jednoducho také podozrenie, že Madonna berie týchto mladíkov ako výživové doplnky a čerpá energiu práve z nich. A ľaľa ju, babku, ako nám opäť pookriala.

Tu je rebríček ďalších najlepšie zarábajúcich celebrít, ktorým môžete závidieť. Takto ho zostavil magazín Forbes. Nie, nemusíte si to písať celé… Stačí, keď si budete robiť poznámky.

1. Madonna – 125 miliónov dolárov

2. Steven Spielberg – 100 miliónov dolárov

3. Simon Cowell, E. L. James a Howard Stern – 95 miliónov dolárov

4. James Patterson – 91 miliónov dolárov

5. Glenn Beck – 90 miliónov dolárov

6. Michael Bay – 82 miliónov dolárov

7. Jerry Bruckheimer a Lady Gaga – 80 miliónov dolárov

8. Tyler Perry a Tiger Woods – 78 miliónov dolárov

9. Oprah Winfrey – 77 miliónov dolárov

10. Robert Downey Jr. – 75 miliónov dolárov

Brahim a Timor

Timor (druhý z ľava)s Madonniným synom Roccom na rodinnej lyžovačke vo Švajčiarsku začiatkom tohto mesiaca.

Pozri si aj staršie články s Madonnou (klikni do fotky)

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk