Sarah Jessica Parker predstavuje svoj topánkový debut

pridal NoName 25.1.2014 o 17:44


Ako mnoho celebrít v sebe našla dizajnérsky talent aj herečka Sarah Jessica Parker. Rozhodla sa navrhnúť kolekciu topánok, ku ktorým má vraj veľmi blízko aj vďaka postave Carrie Bradshaw v seriáli a rovnomennom filme Sex v meste. „Vďaka tejto úlohe som nosila veľa topánok, o ktorých som sa toho postupom času veľa dozvedela.

Jej vlastná kolekcia nesie názov SJP, a spolupracovala na nej s Georgeom Malkemusom, šéfom značky Manolo Blahnik (ktorú seriál výrazne spopularizoval). Tento fakt prezrádza, že môžeme čakať naozaj skvostné kúsky, ktoré už na prvý pohľad pripomínajú slávne manolky.

A aké vlastne sú Jessicine topánky? Zamerala sa na rôznorodé tvary, ale najmä výrazné farby a ich kombinácie. Dôraz tiež kládla na detail. Podstatnú časť kolekcie tvoria lodičky s ihličkovými opätkami. Jedne z najzaujímavejších budú určite T-strap pomenované “Carrie” alebo čierne lodičky “Diana”. Ceny jednotlivých kúskov sa pohybujú v rozmedzí 200 až 400 dolárov, čo nie je až taká závratná čiastka, nakoľko Jessica prehlásila, že na kvalite šetriť nebude. Jej topánky sa budú vyrábať v Taliansku. Kolekcia SJP bude obsahovať aj kabelky.

Kolekciu uvedie na trh 28. februára v Pop-up shop v New Yorku. Zakúpiť si ju budete môcť aj na e-shope Nordstorm.

 

Ešteže tie topánky sú krajšie ako samotná dizajnérka…

Nuž a na záver si len pripomeňme múdre rady  a hlášky Carrie a jej kamošiek (hlavne Samanthy Jones- múdra to žena…) zo SATC.

Ďalšie celebritné návrhárky tu a tu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk