Courteney Cox musí byť snom každého muža

pridal kara 28.1.2014 o 21:55


Slávna, úspešná, bohatá, aj pár mesiacov pred 50kou vyzerá super, a keď vám to s ňou náhodou nevyjde, ešte vám aj popraje šťastie a bude sa tešiť z vašej tehotnej priateľky.

 Vo februárovom čísle magazínu More sa Courteney podelila o porozvodové pocity.

„Keď niekoho milujete, chcete aby bol šťastný, aj keď by to nemalo byť s vami.“

„Počas rozvodu vždy niečo ľutujete. Ale boli sme spolu dlho, nie je to ako by sme sa ani nesnažili.“

„Jasné, že deti vždy chcú, aby boli ich rodičia spolu, ale pokiaľ ide o rozvody, tento je ten najlepší, aký sme mohli zabezpečiť.“

A takto vyzerá naša priateľka Monika na titulke:

Túto zimu má Courteney samé pekné fotky. Také nafotila aj pre zimné vydanie magazínu New You, kde tiež poskytla aj rozhovor. V tomto sa podelila napríklad o to, že to ako vyzerá bolo pre ňu odmalička dôležité, lebo jej mama bola vždy veľmi pekná žena, ktorá sa o seba starala, a jej otcovi tiež záležalo na tom ako vyzerá.

Najkrajšia sa vraj cíti po cvičení a bez makeupu. Na otátku, čo všetko okrem botoxu vyskúšala, odpovedala vychválením do nebies všetkých možných druhov laserov. Sorry Court, ale to, že  nemáš facelift, ti fakt neuveríme.

 

A ostáva už len dúfať, že Courteney si ako novoročné predsavzatie dala už žiadne ďalšie plastiky, lebo keď to takto pôjde ďalej, za pár mesiacov bude mať na lícach vytiahnuté bradavky. Courteney, máš krásnu tvár, nepokaz si ju! (ak už teda nie je neskoro)

Courteney na začiatku kariéry

Courteney nedávno u Ellen:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk