Milujúci a obetavý Kanye West

pridal L 30.1.2014 o 12:41


To, že tú svoju Kim Ká nadovšetko miluje dokázal aj počas Vianoc, keď jej daroval origoš Hermés kabelku za iks ypsilon tisíc eur. Ukázal aj, že keď treba, tak sa ako správny chlap vie svojej ženy aj zastať.

Naposledy milujúci Kanye napadol nejakého chalana, ktorý mal blbé pripomienky k jeho milovanej. (Viac info tu.) Najnovšie sa dostal do konfliktu so šéfredaktorkou módnej biblie- US Vogue. Anna Wintour si totižto dovolila na titulku februárového čísla dať Lenu Dunham. To sa Kanyemu nepáčilo pretože jeho sexy Kim a jej riť na titulke Vogue ešte neboli…

Kanye sa teraz k tomu vyjadruje všade, kade chodí. Kim je podľa neho oveľa viac talentovanejšia ako Lena Dunham (Ok, Kanye, v čom spočíva jej talent?). Taktiež ho uráža(!), že Anna Wintour ju stále odmieta na titulku Vogue. Kanye vie, že veľkým snom jeho milej je dostať sa na titulku tohto magazínu, a chce jej to splniť.

Lena Dunham na titulke Vogue

Módna ikona Kim…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk