Keď zdedíte dobré gény aj meno

pridal kaja 6.2.2014 o 14:51


Takže žiaci. Ak ste o hlavu vyšší ako priemerný človek, máte súmernú postavu a nohy dlhé až po zem, ste blondínka s peknou tváričkou a vaši rodičia sú Alec Baldwin a Kim Basinger, aké povolanie je pre vás vhodné? Áno, Jožko sa hlási… ehmm, noo, nie Jožko, nie je to žeriavnička… správna odpoveď je modelka… a už sa prosím ťa nehlás, nemám na to nervy. A prestaň pichať spolužiaka kružidlom do hlavy!

Ireland mala 11 rokov, keď sa jej rodičia, za pomerne búrlivých okolností, rozviedli. Počas rozvodových ťahaníc, prenikla na verejnosť nahrávka odkazu, ktorý jej otec zanechal na odkazovači a okrem iného ju nazval „drzím malým prasiatkom“. Vzťah otca a dcéry potom načas ochladol, ale zdá sa, že Ireland už otcovi odpustila. Dnes má 18 rokov, 188 cm, venuje sa modelingu a modelingové agentúry majú o ňu veľký záujem. Príťažlivosť zdedila po mame, ktorá sa dlhé roky objavovala v rebríčkoch najsexi žien sveta.

Kim Basinger (60) je hollywoodska herečka, ktorá v r. 1998 získala Oscara za najlepší herecký výkon vo vedľajšej úlohe v noblesnej krimi L.A.Confidential – Prísne tajné. Za všetky filmy, v ktorých hrala spomeniem ešte erotikou nabitú drámu 9 a 1 týždňa z r. 1986. Jej filmovým partnerom bol vtedy Mickey Rourke. Áno, to je ten, ktorý dnes vyzerá ako keby sa rozbil a niekto ho znova poskladal, zlepil a ešte trochu dofúkol.

Otec Alec Baldwin (56) získal za herectvo niekoľko prestížnych cien, napríklad tri Zlaté glóbusy. Posledný film v ktorom si zahral boli Jasmínine slzy. S novou manželkou, inštruktorkou jogy Hilariou Thomas majú 5-mesačnú dcérku Carmen Gabrielu. Posledné dni trávi Ireland veľa času s otcovou rodinou a zbližuje sa s malou sestričkou.

Ireland a Carmen

S mamou, keď ešte bola tmavovláska.

S otcom, keď ešte bola malé dievčatko

… a veľké dievčatko







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk