Happy Birthday, Jennifer!

pridal kaja 11.2.2014 o 21:27


Dnes môžete zablahoželať Jennifer Aniston. Oslavuje 45 rokov. Poprajte jej teda všetko dobré a nech je dievča šťastné.

Zdá sa, že po boku Justina Therouxa, s ktorým sa v roku 2012 zasnúbili, naozaj spokojná a šťastná je. Ozývajú sa síce “dobroprajné“ hlasy, že Justin sa snaží pri Jennifer len zviditeľniť a keďže ich svadba sa stále akosi nekoná, pre médiá je to ako voda na mlyn. Tie už ohlásili svetu desiatky Jenniferiných údajných tehotenstiev a pomaly každé jej zastavené vetry boli zaručeným “druhým stavom“.

Jennifer si z toho, zdá sa, už ťažkú hlavu nerobí a hovorí „rodina pre mňa znamená tú rodinu, ktorú som si vybrala. Moji priatelia a môj partner ňou skutočne sú.“ Jenniffer ako žena veľmi dobre vie, že s pribúdajúcim vekom sa jej predstava o vlastnom potomkovi vzďaľuje. Berie to však športovo a na otázky, koľko detí by chcela mať a či by mala radšej dcéru alebo syna odpovedá „nevedela som, že si to môžete objednať“. A možno všetkým zlým prorokom vytrie zrak a mamou sa jedného dňa skutočne stane.

Jej otec bol producent, matka herečka a aj krstný otec, Telly Savalas, bol herec. Preslávila ho hlavne úloha detektíva Kojaka.

Jennifer zas preslávila úloha Rachel Green v televíznom seriáli FRIENDS, ktorý sa natáčal v rokoch 1994-2004. Počas prvej série každý z hlavných protagonistov dostával 22-tisíc dolárov za epizódu. Neskôr to však bol až milión dolárov, čo znamená, že honorár Jennifer za jednu epizódu bol pravdepodobne vyšší, ako štátny rozpočet Mongolska. Každopádne, tento seriál milujú diváci na celom svete a Jennifer sa účinkovanie v ňom vyplatilo.

S Bradom Pittom sa vzali v r. 2000. Po piatich rokoch manželstava sa však rozviedli. Pre fanúšikov romantickej lásky miláčika Ameriky a najpríťažlivejšieho muža na svete, to bol šok. Reči o tom, že Brad Jennifer opustil preto, lebo s ním odmietala mať dieťa a chcela sa venovať výhradne kariére, obaja popierajú. V skutočnosti si Jennifer a Brad sľúbili, že po dokončení poslednej série Priateľov si založia rodinu. Lenže prišlo natáčanie filmu Mr. & Mrs. Smith a Brad podľahol čaru Angeliny Jolie.

Koniec manželstva bol nezvratný. Jennifer síce akceptovala Bradove tvrdenie, že kým bol s ňou, s Jolie nespal, ale celé to bolo pre ňu nesmierne bolestivé. Brad a Jolie spolu randili na exotických miestach a Pitt sa veľmi rýchlo ujal úlohy otca adoptívneho kambodžského syna svojej novej partnerky Maddoxa.

Je naozaj zaujímavé, ako sa Angelina Jolie po boku Brada Pitta zmenila. Z dvakrát rozvedenej potetovanej diablice so záľubou v bisexualite, heroíne a bratskom inceste sa, ako šibnutím čarovného prútika, stala veľvyslankyňa dobrej vôle pre OSN a matka roka. Nuž, možno to má na svedomí práve Bradov “čarovný prútik“.

Jennifer nie je klasická sexi kráska. Je však sympatická, postavu jej ešte stále môže závidieť nejedna dvadsiatka a má vraj jedny z najkrajších nôh v Hollywoode. Oni to tam v Hollywoode majú všetko tak pekne zoradené do rebríčkov NAJ. A keďže všetci vieme, že americké rebríčky NAJ sú tie NAJ rebríčky, tak to teda musí byť čistá pravda.

Ako išiel čas…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk