Keď herci lásku nemusia predstierať

pridal kara 14.2.2014 o 19:43


A pokračujeme vo valentínskej tématike. Ktorí herci tvorili pár na vašej televíznej obrazovke ale aj v súkromí?

Začnime asi Bradom Pittom a Angelinou Jolie, ktorí sa do seba zaľúbili počas natáčania Mr. & Mrs. Smith. Nasledovala malá dráma, rozvod Jennifer Aniston a Brada Pitta, z ktorého sa bulvár dodnes nespamätal.

Ďalším párikom, ktorí sa do seba zaľúbil pri natáčaní, je Penny a Leonard. Johnny Galecki a Kaley Cuoco spolu chodili dva roky na začiatku natáčania The Big Bang Theory, s čím sa priznali až po rozchode. Tajili to, lebo sa báli, že by to zmenilo vnímanie Penny a Leonarda v očiach divákov a uškodilo by to seriálu.

Adam Brody a Rachel Bilson boli sladkí aj v O.C. California ako Seth a Summer, a ešte sladší boli v reálnom živote.

Alexis Bledel a Milo Ventimiglia spolu chodili 4 roky, takže iskra medzi nimi naozaj nechýbala. Asi preto bola láska medzi Rory a Jessom v Gilmorkách taká fanúšikmi obľúbená.

Alexis Bledel sa ale zamilovala aj do ďalšieho kolegu – kolegu zo seriálu Mad Men Vincenta Kartheisera. Minulý rok sa zasnúbili.

Upírska láska Billa a Sookie síce neklape v True Blood, ale v skutočnosti sú Anna Paquin a Stephen Moyer zosobášení a majú deti.

Síce sa Serena a Dan z Gossip Girl neustále rozchádzali, schádzali a nakoniec spolu aj skončili, takto to nedopadlo pre Blake Lively a Penna Badgleyho, ktorí majú so Serenou a Danom spoločné len zaľúbenie a rozchod.

Ginnifer Goodwin má vskutku rozprávkový vzťah. Jej ´Prince Charming´ je aj v seriáli Once Upon a Time aj v skutočnom živote Josh Dallas.

V seriáli Freaks and Geeks sa do seba zaľúbili aj Jason Segel a Linda Cardellini, ktorí spolu chodili pár rokov po skončení seriálu.

Jennifer Garner a Michael Vartan boli veľká láska v seriáli Alias a aj mimo neho.

Max a Johnny mali komplikovaný vzťah v prvej sérii 2 Broke Girls, no v skutočnosti sú Kat Dennings a Nick Zano stále spolu.

Felicity sa nikdy nevedela rozhodnúť medzi Benom a Noelom, ale v skutočnom živote si vybrala Bena. Keri Russel a Scott Speedman spolu randili ešte počas natáčania seriálu v roku 2000.

Ďalší párik z Gossip Girl je Carter Baizen a Blair. Leighton Meester a Sebastian Stan spolu chodili ešte počas natáčania seriálu.

Lisa Rinna a Harry Hamlin hrali Loganových rodičov vo Veronice Mars. V skutočnosti im to klape ale omnoho lepšie ako v seriáli.

Mila Kunis a Ashton Kutcher boli náš obľúbený pár v Tie roky sedemdesiate, a roky po skončení seriálu sa do seba zaľúbili aj naozaj.

Nina Dobrev a Ian Somerhalder majú komplikovaný vzťah v The Vampire Diaries, a zrejme to o nič lepšie nebolo ani v skutočnosti, minulý rok sa rozišli.

Rose Leslie a Kit Harington tvorili párik v Game of Thrones. Tak, ako sa rozišli Ygritte a Jon Snow, to nevydržalo ani Rose a Kitovi a rozišli sa minulý rok.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk