Prekvapivo dlhé a stabilné celebritné vzťahy

pridal kara 14.2.2014 o 16:01


Aby ste v ten dnešný valentínsky deň neupadali do beznádeje, pripravili sme pre vás motiváciu vo forme najstabilnejších celebritných vzťahov. Keď to vyšlo im, musí aj vám!

Ellen DeGeneres a Portia de Rossi sú spolu od roku 2004, a v roku 2008 mali komornú svadbu v ich dome, na ktorú prišla len rodina a pár blízkych priateľov.

Gwyneth Paltrow a Chris Martin sú spolu od roku 2002. Stretli sa v backstagei len tri týždne po tom, ako Gwyneth zomrel otec, a Chris napísal pieseň Fix You, aby jej pomohol sa cez túto stratu preniesť.

Gwen Stefani a Gavin Rossdale sa zoznámili v roku 1995 a zobrali sa v roku 2002. Majú spolu dve deti a tretie na ceste.

Beyoncé a Jay Z sú spolu od roku 2002 a majú spolu dcéru Blue Ivy.

Sacha Baron Cohen a Isla Fisher sa zoznámili v roku 2002 na párty, a bola to taká láska, že Isla strávila 3 roky študovaním aby mohla konvertovať na judaizmus a vydať sa za neho. Majú spolu dve deti.

Julia Roberts všetkých prekvapila, keď sa v roku 2002 vydala za kameramana Daniela Modera. Pár sa zoznámil pri natáčaní Mexičana, ona bola v tom čase zadaná a on ženatý. Odvtedy ubehlo 12 rokov, stále sú spolu a majú spolu tri deti.

Anna Kournikova a Enrique Iglesias sú spolu už od roku 2001, a aj napriek tomu, že sa často šírili reči o ich sobáši, stále nie sú manželia.

Amy Adams a Darren Le Gallo sa zoznámili ešte skôr, ako sa stala Amy slávnou. V roku 2001 sa stretli na kurze herectva a odvtedy sú spolu.

Sarah Michelle Gellar a Fredie Prinze Jr. spolu začali randiť v roku 2000, a zobrali sa v roku 2002. V roku 2007 si Sarah zmenila meno na Sarah Michelle Prinze na oslavu ich priateho výročia.

Will Smith a Jada Pinkett sa zoznámili na konkurze v roku 1997, na ktorom sa Jada usilovala získať rolu Willovej filmovej priateľky. Rolu síce nezískala, ale získala Willove srdce. Majú spolu dve deti.

Sarah Jessica Parker je v súkromnom živote omnoho monogamnejšia ako v Sexe v meste. Po ukončení 7 ročného vzťahu s Robertom Downeym Jr. sa v roku 1997 vydala za Matthewa Brodericka.

V roku 1997 spolu začali randiť David Beckham a ´posh spice´ Victoria. Aj napriek tomu, že sa viac krát šepkalo o nevere z Davidovej strany, sú stále spolu a majú spolu 4 deti.

Hugh Jackman a Deborah-Lee Furnes sú spolu už od roku 1996 aj napriek veľkému vekovému rozdielu. Vlastné deti nemajú, ale majú 2 adoptované.

Elton John a David Furnish sa do seba zaľúbili v roku 1993. V roku 2005 boli medzi prvými pármi, ktoré sa zosobášili, keď sa partnerstvá zlegalizovali. Pár má spolu dvoch synov, ktorých im vynosila náhradná matka – Zacharyho a Elijaha.

Michelle Pfeiffer a producent David E. Kelley sa zoznámili v roku 1993 na rande na slepo. O 10 mesiacov neskôr – v novembri 1993 – už boli svoji.

David Bowie a modelka Iman sa zoznámili na rande na slepo, kde si padli do oka, a zosobášení sú od roku 1992.

Kelly Preston a John Travolta sú svoji od roku 1991. Párik je stále spolu aj napriek neustálym rečiam o Johnovej orientácii, a nehanbia sa priznať, že terapia ich vzťahu veľmi pomohla.

Kevin Bacon a Kyra Sedgwick sa zoznámili na natáčaní Lemon Sky a zobrali sa v roku 1988.

Tom Hanks a Rita Wilson sa zobrali v roku 1988 a šťastne zaľúbení sú dodnes.

Aj vyťažená Oprah Winfrey si našla čas na lásku. S businessmanom Stedmanom Grahamom sú spolu už od roku 1986.

Goldie Hawn sa po svojich dvoch rozvodoch zaprisahala, že už sa nikdy nevydá. Tak sa aj stalo. Za to ale tvorí harmonický pár už od roku 1983 s Kurtom Russelom.

Sharon a Ozzy spolu začali randiť v roku 1979. Síce mali problémy, ktoré poctivo dokumentovali aj v ich reality show, ale ustáli ich a stále sú spolu.

Sting a Trudie Styler sú spolu od roku 1982.

Meryl Streep sa vzoprela hollywoodskemu trendu keď sa v roku 1978 vydala za sochára namiesto za herca – za Dona Gummera. Majú spolu štyri deti.

A jednoznačným víťazom v tejto kategórii sa stáva Bono a Alison Hewson, ktorí sú spolu od roku 1975. Zoznámili sa keď mal Bono 15 rokov a Alison 16.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk