Robin Thicke končí so ženou

pridal L 25.2.2014 o 19:13


Alebo skôr ona s ním. Ani sa jej nečudujem…

Každej žene by vadilo, keby okolo jej chlapa twerkoval chlapec dievča s vyplazeným jazykom menom Miley, v klipe sa okolo neho obšmietali modelky bez podprdy a na verejnosti chytal za riť iné.

Herečka Paula Patton a Robin Thicke sa dokopy dali už na strednej, keď on mal 16 a ona 18. V roku 2005 sa vzali a v apríli 2010 sa dočkali prvého potomka.
Boli šťastnou peknou rodinkou, avšak až dovtedy, kým sa z Blurred Lines nestal celosvetový hit.  Od júla 2013 začal Robin vystrkovať rožky a rozkrok, a paparazzi ho prichytili pri nejednej situácii, ktorá jeho ženu určite veľmi nepotešila. Pohár trpezlivosti jej už zjavne pretiekol, no Robin sa snažil manželstvo zachrániť. Zrušil koncert v Atlante, aby mohol za Paulou odletieť do Kanady, kde momentálne natáča film. Nepomohlo, a dvojica oficiálne potvrdila odlúčenie: „Vždy budeme milovať jeden druhého, a vždy budeme najlepšími priateľmi, avšak práve teraz sme sa rozhodli rozísť.“

Robin Thicke a Paula Patton

Asi tu niekde to začalo. Robin a Miley Cyrus

A takto to šlo ďalej…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk