Dáme si Margot?

pridal Minnie 27.2.2014 o 12:05


Okej, ha-ha. Teraz vážne.

Presuňme sa plynulo a nenápadne od trápnych vtipov k cicuške. Na dnes sme vám vybrali mladučkú Margot Robbie. Málokto o nej čosi vie, keďže veľa vody nenamútila. Ale stačí ukázať trochu hrudnej bujnosti v posteli vedľa Leonarda DiCapria a voilá – sláva.

Naša kokosová pochúťka sa narodila u protinožcov, konkrétne v Dalby, Queensland. Austrálsky vzduch ju ako sedemnásťročnú mladuchu odfúkol ďalej do Melbourne , kde sa snažila byť profi herečkou. Dokonca si tam aj spravila školu (Somerset College), aby jej to išlo lepšie.

Úlohu vo svojom prvom filme I.C.U. si získala čisto svojou zásluhou, keďže vtedy ešte nemala agenta. Režisér Aash Aaron bol z nej taký očarený, že jej nie len že dal hlavnú úlohu v spomínanom filme, ale hneď ju aj šupol do svojho ďalšieho – Vigilante. Ďalej to bolo sem tam reklama, sem tam nejaké to fotenie a tak podobne. 2008 bol pre ňu fajn rok, keďže dostala rolu v seriáli Neighbours. V tom hrala dobré tri roky, za čo si aj vyslúžila nomináciu na ocenenie Most Popular New Female Talent (Australian Logie Awards), Favorite Hottie (Nickelodeon Kids Choice Awards) a Most Popular Actress (Australian Logie Awards). Objavila sa tiež v seriáli Pan Am, ale ten zrušili, lebo sa neuchytil.

Zlom prišiel minulý rok s rolou Naomi Lapaglie vo filme The Wolf of Wall Street. Zahrala celkom dobre a ukázala mäsko – čo viac si priať. Určite aj vďaka tomu prileteli ponuky na ďalšie kúsky do budúcnosti, spomeňme napríklad Focus, Violent Talent, Z for Zachariah a dokonca aj film Tarzan, kde si zahrá Jane po boku Severana Alexandra Skarsgarda. Treba uznať, že celkom slušný rok.

Klikni si má ??

Chceš ma vidieť? Klikni si!

Tak čo, páči/nepáči? Dajte nám vedieť ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk