Čo týždeň dal

pridal kara 2.3.2014 o 19:49


Gwen Stefani a Gavin Rossdale sú už trojnásobnými rodičmi! V piatok sa im narodil ich tretí syn, ktorého, ako je už zvykom, pomenovali strašným menom – Apollo Bowie Flynn Rossdale.

Ashton Kutcher pokľakol, a Mila Kunis povedala áno! Podľa blízkeho zdroja to plánoval už dlho, a hneď ako bol jeho rozvod ukončený kúpil prsteň a všetko naplánoval. Celé to bolo vraj veľmi jednoduché a úprimné, a zasnúbenie vraj nebude dlho trvať.

Po ohlásení odlúčenia Robina Thicke a Pauly Patton sa vynorili reči, ževraj to má celé na triku Miley Cyrus. Jej neplánovaným otverkovaním Robinovho penisu to vraj celé začalo. Hneď po vystúpení sa vraj veľmi pohádali a Paula mu vykričala, že ju ponížil pred celým svetom. Ani sa jej nečudujem. A odvtedy to šlo celé do hája a celá ich vzájomná komunikácia boli len hádky.

Robin teraz seká dobrotu, na koncerte počas tohto týždňa jej venoval pesničku, a všade kade chodí hovorí, ako ju získa späť. Blízky zdroj ale prezradil, že toto vyplakávanie skôr Paule lezie na nervy, a viac než kecy ju zaujímajú činy. A má veľké šťastie, pretože paparazzovia jej slúžia ako takí súkromní detektívi. Paula si je toho plne vedomá, a vraj dôkladne sleduje všetky takéto fotky a taktiež aj to, na aké párty Robin chodí.

Aj keď sa už v decembri šepkalo, že Mary Kate-Olsen a Oliver Sarkozy sa zasnúbili, až teraz je to pravda. Aj keď to potvrdilo veľa ľudí z ich okolia, zatiaľ sa k tomu nevyjadril ani jeden z nich, a tak je celkom možné, že to decembrové zasnúbenie ich kamaráti potvrdili až teraz.

Kim Kardashian plesala vo Viedni. A aj keď je to na neuverenie, neprišla nám poskytnúť rozhovor. Fakt. No teda, Kim, prídeš, až keď ti za to vysypeme pol melóna dolárov ako milionár Richard Lugner?! Tuším o tebe prestaneme písať, až potom pochopíš, akú chybu si urobila.

Lea Michele stále smúti za svojím snúbencom Corym Monteithom, ktorý zomrel v júli. To je, samozrejme, úplne pochopiteľné, čo je už pochopiteľné menej je to, že má potrebu o tom neustále hovoriť. Ale tak biznis je biznis, a Lea vydáva album, a tak je zrejme každá publicita dobrá. Vraj je šťastná, že zažila tú pravú skutočnú lásku, pretože to podľa nej nezažije každý. A pre aprílové vydanie magazínu Glamour UK povedala, že sa s Corym zvykli veľa rozprávať o deťoch, a o tom ako spolu zostarnú a ako budú vyzerať.

Jada Pinkett Smith pribrala. Tento týždeň sa na facebooku podelila o túto fotku. Vraj si uvedomila, že pribrala, až keď ju zbadala. Má to byť vraj len 4-5 kíl a plánuje si ich nechať. Sorry Jada, ale ja nevidím ani tie 4. Keďže mala ale Jada už nachystané šaty na Oscara, nezabudla dodať, že dúfa, že sa do nich zmestí. No, sme zvedaví.

Selena Gomez a Zooey Deschanel sú asi kamošky. A zrejme opité kamošky. Selena sa o túto fotku podelila dnes na svojom Instagrame.

Justin Bieber už má 20 rokov a jeden deň. Včera oslávil svoje dvadsiate narodeniny, a na počudovanie nie so striptérkami, ale so svojou rodinou.

Rita Ora, jej kaderník a jej nový účes. Snáď to o chvíľu neskráti ešte viac po stopách Miley, takto jej to celkom sekne.

Minuly týždeň venčil Simon Cowell psov, tento týždeň už aj svojho syna Erica.

Beyoncé zverejnila ďalší videoklip v plnej dĺžke, a tentokrát nemusíte príliš zapojiť predstavivosť, ukázala toho celkom dosť.

 

 

A to najlepšie nakoniec – Amanda Bynes je späť, priatelia! Tentokrát to ale asi nebude taká sranda ako minule. Vraj sa jej v liečbe dobre darí, a takisto aj v štúdiu. To, že prišla k zmyslom môžeme usúdiť aj podľa toho, že sa vraj išla prepadnúť od hanby keď zistila, čo stvárala na twiterri. Konkrétne príspevok, že chce aby Drake zavraždil jej vagínu, bol pre ňu celkom ťažko stráviteľný. Napriek tomu je už ale na twitteri späť, a jej prvý príspevok bol venovaný jej fanúšikom.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk