Katy Perry a Miley Cyrus už asi nebudú kamarátky

pridal kara 5.3.2014 o 16:37


Kamarátsvo zrejme poslala do hrobu Katy svojimi výrokmi na adresu Miley a jej jazyka po tom, čo sa jej pokúsila ten jazyk strčiť do tlamy.

„Išla som ku nej aby som jej dala takú priateľskú pusu, akú si dievčatá zvyknú dávať, no ona potom pohla hlavou a snažila sa ísť hlbšie a vtedy som sa odtiahla. Bohvie kde všade ten jazyk bol. To nevieme! Ten jazyk je taký neslávne známy.“

Toto ma strašne baví, Katy to úplne zabila. No na jej mieste by som Miley nedala pusu ani len na líco.

Povráva sa, že táto pusa bola posledný klinec do rakvy vzťahu Katky a Johna Mayera. John si totiž veľmi neužíva publicitu a má rad pokojné večery doma, a naopak Katy rada behá po všetkých možných večierkoch, opíja sa a pózuje fotografom. A keďže táto jej girl-on-girl action vzbudila obrovský záujem, a fotka pusy Katy a Miley sa stala virálnou, Johnovi vraj už úplne pretiekli nervy.

Ktovie, čo je na tom pravdy, pôvodne sa hovorilo, že sa veľmi hádali kvôli tomu, že Katy je nervózna zo svojho pripravovaného turné, každopádne toto je už druhý rozchod, ktorý sa za posledný týždeň hodil na krk Miley. Well done, Miley.

A tu je už ten Katkin útek z Majliných chápadiel:

 

Miley a jej slávne neslávny jazyk

Katy a Miley boli kamošky už dávno predtým, než sa Miley zbláznila







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk