Otvorte si diáre, Kim Kardashian oznámila dátum svadby!

pridal kara 6.3.2014 o 16:37


Týmto veľkolepým dňom, ktorý určite významným spôsobnom ovplyvní vaše životy, sa stane 24. máj.

„Budeme mať naozaj veľmi malú intímnu svadbu. Čím ďalej tým viac si uvedomujeme, že ju chceme omnoho menšiu, ako si ľudia predstavujú že bude.“

A táto malá a intímna svadba (na ktorej bude predpokladám aspoň 100 celebrít a raz toľko paparazzov) sa nebude konať nikde inde ako v samotnom romantickom Paríži.

Aby jej ten Kanye náhodou neušiel už pred svadbou, Kim ho veľkoryso odbremeňuje od svadobných povinností, ako napríklad vymyslenie zasadacieho poriadku. Či to pomôže, to neviem.

Len tak pre úplnosť informácií si nezabudnime pripomenúť, že Kim má za sebou už dve neúspešné manželstvá. Keď mala 20 rokov vzala si o desať rokov staršieho hudobného producenta Damona Thomasa. Toto manželstvo trvalo asi dlhšie, než vás v prvej chvíli napadlo, a to dokonca štyri roky. Skončilo, ako inak, dosť drsným rozvodom, a Damon o Kim povedal, že je štetka milujúca plastické operácie a slávu.

Jej druhé manželstvo si už asi všetci pamätáme. Chudák Kris Humphries, Kim ho využila na zvýšenie svojej popularity a kopla ho do riti. Ale treba uznať, že jej to vyšlo. Toto manželstvo trvalo ohromujúcich 72 dní. Tomu sa hovorí pravá láska.

Koľko dávate tomuto vôbecniemarketingovému manželskému zväzku?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk