Čo týždeň dal

pridal kara 9.3.2014 o 19:26


Na to, že má Demi Lovato na hlave každý druhý týždeň inú farbu a ešte k tomu jednu horšiu ako druhú, sme si už zvykli. No teraz si budeme musieť zvyknúť aj na to, že má časť hlavy vyholenú.

Keira Knightley nás tento týždeň vydesila šatami, ktoré spôsobujú dosť znepokojujúci očný klam. Vyzerá, ako keby si urezala z bokov, aby mala pás ako somálske dievčatko. Jediný dôvod, prečo sme jej ešte expresne kuriérom neposlali pizzu, je ten, že na rukách a nohách naštastie vidno, že podvýživou netrpí, len je prirodzene štíhla.

Tento týždeň sme sa aj dozvedeli, ako to vlastne bolo s tou slávnou oscarovou selfie. Zlý Bradley Cooper nedovolil chudákovi Homerovi, aby sa pridal aj on. Homer asi musí byť nešťasný, lebo jeho syn Bart sa na fotku dostal – nad Ellen mu vidno vlasy.

To, že je Scarlett Johansson v očakávaní, už vieme. Teraz už vieme aj to, že je zhruba v štvrtom mesiaci, a tehotenstvo síce bolo neplánované, ale bolo to príjemné prekvapenie.

Krásna Joan Rivers a ešte krajšia Kelly Osbourne už asi nevedia čo so sebou. Vo svojej Fashion Police zkritizovali voľbu šiat Elsy Pataky, a že v nich vyzerá ako s pivným pupkom. Lebo je určite jednoduché vybrať si šaty na Oscarov, keď čakáte dvojčatá.

Christian Bale a jeho manželka Sibi čakajú druhé bábätko.

Aj do rodiny Susan Sarandon priletí bocian. Jej dcéra Eva Amurri čaká dievčatko s manželom Kyleom Martinom.

Nicole Scherzinger dovolenkuje na Maldivách, a na Instagrame sa chváli fotkami. Aby ste boli v obraze, fotka naľavo je akože fotka z nelichotiaceho uhla, a napravo je tá vydarená.

Čerstvo zasnúbení Mila Kunis a Ashton Kutcher sa asi nevedia nabažiť jeden druhého, a tak sa spojili aj v pracovnej sfére. Mila sa objaví v 2 and Half Men ako voľnomyšlienkárska cestovateľka, a Walden sa do nej hneď zaľúbi.

Na ďalší čerstvo zasnúbení párik Mary-Kate Olsen a Oliviera Sarkozyho prezdradil blízky zdroj, že Olivier ju o ruku požiadal už zhruba pred rokom, no vtedy nebola pripravená. Na druhý krát mu to ale už vyšlo, a takýto vkusný je jej prsteň.

Jessica Simpson je dobrá obchodníčka, no zlá herečka (aj keď to sme už vedeli dávno). V najnovšej reklame na Weight Watchers sa chváli tým, že sa jej vďaka nim podarilo schudnúť, a že nikdy nebola šťastnejšia. Škoda len, že v tej reklame pôsobí asi tak prirodzene, uvoľnene, a šťastne, ako keby mala v zadku zapichnutého dikobraza.

 

Ellen sa skrátka nezaprie, a do svojej pooscarovej šou, ktorá bola výnimočne naživo, si zavolala aj pizza poslíčka, ktorý im priniesol pizzu na Oscarov. Ten porozprával o sebe, svojom biznise, a odišiel s veľmi slušným prepitným – 1000 dolárov.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk