Selena, vráť sa na liečenie!

pridal kara 9.3.2014 o 17:32


A je to definitívne, Selena sa zbláznila a mala by ísť naspäť na liečenie.

Ach, tá mladá láska. Naivná láska. Ktorej nie a nie prísť koniec. Aj napriek tomu, že Selena absolvovala už aj liečenie, aby sa zbavila svojej závislosti na Justinovi, nejako im tam z nej nepodarilo vytĺcť tento nezdravý úsudok, a tak Justinovi stačilo, aby ju nazval princeznou, a Selena sa za ním rozbehla. Teda, aby som bola presnejšia, dovolila mu, aby sa on rozbehol za ňou. Selena je momentálne v Texase, kde ju čaká koncert, a tam boli holúbkovia prichytení pri čine. Teda skôr pri káve. A pri tancovaní.

Ráno sa vybrali spoločne do Starbucksu a na raňajky. Do Starbucksu dokonca vopred zavolali Seleniny ľudia, aby im vybavili tiché súkromné miestečko na sedenie. A keďže mali dostatok súkromia, Selena sa rozhodla odfotiť sa na Instagram. Lebo to je presne to čo robíte, keď chcete súkromie. Odtiaľ pokračovali do parfumérky, kde Justin kúpil Obsession od Calvina Kleina a Pour Homme by Givenchy. A potom to chcelo trocha romantiky, a tak sa vybrali do jedného tanečného štúdia, kde sa zamkli na dve hodiny, a nikto nevie čo tam robili. Vraj keďže čaká Selenu koncert, tak možno Justin príde prekvapiť publikum a preto nacvičovali. No neviem, každopádne, niečo nacvičovali určite.

Selena, Selena, asi by sa to z teba mali pokúsiť vymlátiť rodičia, keď na liečení sa im to nepodarilo.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk