Krátka pikoška na dobrú noc: Bar Refaeli je sexy

pridal L 10.3.2014 o 20:23


Ok, nič nové pod slnkom. Všetci už dávno vieme, že Bar Refaeli je sexy. Veľmi sexy. Teraz nám o tom ponúkla ďalší dôkaz. Páni, kochajte sa, no so zatvorenými ústami, aby ste si neoslintali klávesnicu.

Za tie prachy čo jej platia sa jej ani nečudujeme, že sa dosť často vyzlieka a fotí, či premáva v spodnom prádle. Na týchto fotkách vidno, že to asi aj robí celkom rada a užíva si to. Takýto je teda výsledok fotenia pre marcové číslo magazínu DT Spain. Myslím, že viac slov netreba, radšej sa rovno pozrime na tie fotky. Fakt, zatvor tie ústa! A milé dámy, vy nezúfajte. Verte, že aj Bar je len obyčajná žena s celulitídou, a za týmito fotkami sú kilá mejkapu a hodiny retuše (ale pssst! nechcem takto vo večernej hodine chlapom kaziť ilúzie o dokonalej Bar).

Bar Refaeli pre DT magazín

Chudák Leo teraz možno niekde doma fňuká do vankúša (alebo na ramene nejakej ďalšej blonďavej modelky), že nechal Bar. Karma…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk