Anjelska Candice v legínach

pridal kara 11.3.2014 o 19:40


Aby sme vám trocha zmiernili traumu z videnia Mileyiných sexuálnych orgií s banánmi, tu máte Candice. S obrazom Candice v hlave sa vám bude určite lepšie zaspávať.

Candice najnovšie spojila svoju tvár (a hlavne telo) s austrálskou športovou značkou oblečenia – The Upside. To, že vyzerá úžasne vyzlečená, vieme už dávno, a teraz už vieme aj to, že vyzerá úžasne aj oblečená. Aj keď je The Upside športová značka, mali toľko rozumu, že ju nenavliekli do teplákov, ale do obtiahnutých legín. Za normálnych okolností nie som síce ich fanúšikom, ale v tomto prípade som si skoro oslintala klávesnicu.

Aby ste vymazali zo svojej pamäte obrazy z predošlej pikošky, odporúčam pozerať fotky Candice s maximálnym sústredením a opakovane (počet opakovaní odvodíte od závažnosti traumy vzorcom – to ako veľmi nechutná vám pripadá Miley x to ako veľmi sexy vám pripadá Candice. Ak vám výjde nekonečno, odporúčam túto pikošku nastaviť ako domovskú stránku v prehliadači a opakovať prezeranie fotografií aspoň niekoľko rokov.)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk